Primul pas pentru a obține savoarea de care ai nevoie e despre tipul de pâine. Sigur, ai putea lua cu ușurință orice ai în dulap, dar dacă vrei să faci cea mai bună pâine prăjită cu avocado, ai nevoie de un tip special.
Cea mai bună pâine pentru pasta de avocado
Ronnie Ruffalo, bucătarul unui restaurant din Chicago, a spus pentru tastingtable.com, ce tip de pâine să alegi pentru un toast perfect cu astă de avocado. Ruffalo spune că trebuie să optezi pentru un tip multicereale.
„Cea mai comună pâine pentru pâine prăjită cu avocado este o multicereală consistentă”, a spus Ruffalo. Pâinea cu semințe este densă, complet naturală și fără conservanți. Este una dintre cele mai bune tipuri de pâine avocado.
Tot el mai spune că trebuie să te gândești de două ori înainte de a cumpăra produse de patiserie de la magazin. De cele mai multe ori nu vei găsi o pâine de înaltă calitate, ceea ce face toată diferența în ceva atât de simplu ca pâinea prăjită cu avocado.
Cu toate acestea te poți îndrepta către o brutărie locală. Dacă aceasta nu este o opțiune sau pur și simplu nu poți ajunge la o brutărie, cumpără o pâine feliată muticereale.
Deși este bună oricum, pâinea prăjită cu avocado poate merge mult dincolo de piureul de avocado pe pâine. Pe lângă utilizarea celei mai bune pâini, poți opta pentru ingrediente suplimentare pentru a îmbunătăți gustul. Adăugarea unei surse de proteine poate duce pâinea cu avocado de la o gustare la o masă completă.
Cum poți îmbogăți gustul pastei de avocado
Dacă savurezi toast cu avocadă la micul dejun, un ou prăjit este un topping perfect pentru pâinea prăjită cu avocado.
Cu toate acestea, există și alte ingrediente care pur și simplu vor spori aroma. Sosul sriracha, umami cu kimchi sau un sos dulce ori usturoi, ar putea reprezenta alegerea perfectă. Opțiunile sunt nesfârșite și le poți adapta în funcție de preferințele tale culinare.
Avocado conține o varietate de nutrienți. Beneficiile pentru sănătate ale consumului de avocado sunt legate de îmbunătățirea digestiei, reducerea riscului de depresie și prevenirea pierderii osoase.
Avocado oferă o cantitate substanțială de acizi grași mononesaturați și este bogat în multe vitamine și minerale. Încorporarea lui într-o dietă variată și sănătoasă poate oferi o serie de beneficii.
Avocado este o sursă de vitamine C, E, K și B6, precum și riboflavină, niacină, acid folic, acid pantotenic, magneziu și potasiu. De asemenea, oferă luteină, beta caroten și acizi grași omega-3.
Avocado conține niveluri ridicate de grăsimi sănătoase și benefice, care pot ajuta o persoană să se simtă mai satulă între mese. Consumul de grăsimi încetinește descompunerea carbohidraților, ceea ce ajută la menținerea stabilă a nivelului de zahăr din sânge.