Reclamă
rețetă de gogoși
Rețete
// 12 iunie 2024
Zeppole. Rețetă de gogoși din bucătăria italiană
Zeppole sunt gogoși italiene delicioase, preparate din celebrul aluat opărit care se folosește și la rețetele de eclere, choux sau profiterol. Sunt strâns legate de festivitățile religioase și sunt adesea pregătite și consumate în familie în timpul sărbătorilor. Sunt, de asemenea, o delicatesă populară la festivaluri și evenimente comunitare, unde sunt servite fierbinți și proaspete.
Reclamă
Rețete
// 6 iunie 2024
Gogoși din dovlecei, turnate cu lingura. Rețetă de desert rapid și ușor
Pentru că gogoșile sunt foarte îndrăgite în bucătăria românească și se prepară în multe moduri, avem pentru tine o rețetă de gogoși din dovlecei, turnate cu lingura. Este o rețetă simplă și ușoară, din ingrediente puține și foarte accesibile.
Rețete
// 19 aprilie 2024
Churros. Rețetă de gogoși spaniole
Churros este denumirea unor delicioase gogoși din bucătăria spaniolă, care au formă spiralată. Sunt absolut delicioase, crocante și aromate. Pot fi servite presărate cu zahăr sau glazurate cu diferite sosuri.
Rețete
// 12 aprilie 2024
Gulab jamun. Rețetă de gogoși însiropate, din bucătăria indiană
Gulab jamun este denumirea unor gogoși foarte gustoase și interesante, din bucătăria indiană. Sunt gogoși mai speciale, „îmbătate” într-un sirop foarte aromat, preparat cu șofran și apă de trandafiri.
Reclamă
Rețete
// 2 noiembrie 2022
Bomboloni. Rețetă de gogoși italiene
Dacă adori gogoșile și ești în căutarea unei rețete mai deosebite, încearcă rețeta de bomboloni. Este o rețetă de gogoși din bucătăria italiană.
Rețete
// 30 martie 2021
Rețetă de gogoși de post, pufoase și aromate
Pentru porția de desert dintr-o zi de post, îți recomandăm o rețetă de gogoși de post, pufoase și aromate . Dintr-un aluat simplu, cu puține ingrediente, poți pregăti celor dragi gogoși dolofane, ușor de preparate și de nerefuzat.
Rețete
// 11 martie 2021
Rețetă de gogoși cu iaurt, turnate cu lingura
Rețeta de gogoși cu iaurt sau gogoși rapide, turnate cu lingura, e ideală pentru momentele în care nu ai timp să lași aluatul la dospit.