Reclamă

struguri

Struguri într-un coș în fața unui peisaj idilic pentru a reprezenta beneficiile consumului de struguri
Sănătate
// 20 august 2022

Beneficiile consumului de struguri. De ce sunt recomandați în dieta ta

Strugurii conțin o mulțime de nutrienți benefici pentru organism. Consumul de struguri este deseori asociat cu prevenirea apariție cancerului, a bolilor de inimă și a tensiunii arteriale. În plus, strugurii ajută inclusiv în prevenirea problemelor legate de digestie. În ultimii ani s-au efectuat mai multe studii privind beneficiile consumului de struguri. Hai să aflăm împreună la ce concluzii au ajuns specialiștii.
Reclamă
Struguri aranjați pe un platou, pe masa de Anul Nou
Timp liber
// 31 decembrie 2021

De ce e bine să mănânci struguri de Anul Nou. 12 boabe pentru noaptea dintre ani

Fiecare popor are tradițiile sale de Revelion. Multe se bazează pe ideea de a consuma alimente care reprezintă prosperitatea pentru anul care vine. Cu toate acestea, o tradiție specifică care a devenit foarte populară în multe țări provine din Spania. Ea se referă la de ce e bine să mănânci struguri de Anul Nou.
Struguri, pe un blat din lemn, într-un castron, cu un fundal verde în spate
Sănătate
// 21 septembrie 2021

Strugurii îngrașă? Beneficii și calorii pentru aceste fructe de toamnă

Strugurii se găsesc sub mai multe forme și culori. Există struguri roșii, verzi și mov, struguri fără semințe. SE pot consuma sub formă de jeleu de struguri, gem de struguri și suc de struguri, stafide, sau vin. Prima viță de vie a fost cultivată în urmă cu mai bine de 8 000 de ani în Orientul Mijlociu. O întrebare care este extrem de populară e legată de faptul dacă strugurii îngrașă sau nu.
×