Reclamă

Horoscopul zilei de 5 decembrie 2022. Gemenii se eliberează de emoții. Află ce se întâmplă cu zodia ta

Horoscopul zilei de 5 decembrie 2022 spune că Gemenii trec printr-o serie de transformări. Nativii acestei zodii se eliberează de emoții. Climatul cosmic favorizează lăsarea trecutului în urmă și progresul pe toate planurile.

Publicat: 4 decembrie 2022, 1:00

Leii au parte și ei de vești bune din partea astrelor. Universul susține ambițiile și dorințele nativilor acestei zodii. Vibrațiile climatului cosmic le aduc norocul în cale, iar organizarea și sarcinile zilnice se vor rezolva de la sine.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horoscopul zilei de 5 decembrie 2022

Horoscopul zilei de 5 decembrie 2022 spune că astrele sunt de partea zodiilor în această perioadă. Sunt o mulțime de transformări care au parte în aceste zile, iar climatul cosmic este de partea nativilor. O energie de curățare și refacere se resimte printre zodii.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Luna Capricorn se conectează cu Neptun. Vibrațiile bune vor continua să curgă în timpul acestei conexiuni astrale ajutându-te să găsești un echilibru între fantezie și realitate. Folosește această energie pentru a privi obiectivele dintr-o dispoziție pragmatică, deoarece acest lucru îți va permite să atingi noi niveluri de succes. Vei simți o schimbare mai târziu, spre seară, când nu îți mai găsești locul în cercul de prieteni, te sfătuiește YourTango.com.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Horoscopul zilei de 5 decembrie 2022 spune că o energie spirituală profundă te va cuprinde imediat ce te trezești din somn. Luna se apropie de Pluto. Acest lucru va permite abilităților tale psihice să atingă noi dimensiuni. Ia în considerare să îți începi ziua cu o sesiune de meditație, deoarece universul va fi dornic să discute cu tine.

Nu lăsa latura creativă deoparte, profită de aceste zile pentru a pune la cale noi proiecte care să te împlinească.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

O energie de curățare și refacere se va simți la primele ore ale dimineții, în timp ce luna Capricorn se conectează cu Neptun visător. Acest lucru îți va permite să te eliberezi de bagajele mentale și emoționale, ajutându-te în același timp să te simți mai optimistă. Orientează-te spre compasiune și spiritualitate în următoarele zile, iar stelele se vor alinia pentru a-ți aduce binecuvântări.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Universul îți va direcționa vibrațiile din vis în primele ore ale zilei, în timp ce luna Capricorn se conectează cu Neptun. Profită de această energie de susținere renunțând la durerea care te-a îngreunat. Norocul va fi de partea ta datorită unei mâini de ajutor din partea lui Jupiter. Vei observa o schimbare când luna intră în Vărsător. Nu te mai lăsa condusă de norme și cutume și găsește-ți puterea personală, spune horoscopul zilei de 5 decembrie 2022.

Leu: 23 iulie – 22 august

Universul îți va susține visele și ambițiile în timp ce luna Capricorn se întâlnește cu Jupiter. Deși aceste vibrații îți vor aduce cu siguranță noroc, iar stelele se vor alinia doar pentru a deschide ușile, va trebui să urmezi cu multă muncă, organizare și dedicare sarcinile zilnice. Subiectele legate de eliberarea trecutului pentru a construi pentru viitor vor intra și ele în joc. Este important să fii deschisă la schimbare.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Viziunile tale creative se vor manifesta cu mai multă profunzime în această dimineață, pe măsură ce luna Capricorn se apropie de Pluto. Acest climat cosmic îți va permite să produci o muncă la un nivel superior atunci când vine vorba de proiecte artistice. Așa că, asigură-te că investești în hobby-ul tău preferat. Te vei simți adorată de cei mai apropiați oameni.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Vibrații de susținere vor curge astăzi prin casa ta, în timp ce luna Capricorn se conectează cu Neptun și Pluto. Folosește această energie pentru a îmbrățișa fericirea, implicându-te în activitățile tale preferate. Organizarea spațiului tău te poate ajuta să găsești obiecte pierdute sau obiecte de valoare de care ai uitat când Luna se conectează cu Jupiter, aducând recompense majore pentru îndeplinirea tuturor sarcinilor, spune horoscopul zilei de 5 decembrie 2022.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Ideile creative sau mesajele de sprijin vor veni către tine încă de la primele ore ale zilei. Acordă-ți un moment pentru a nota orice întâlnire interesantă care a avut loc, deoarece acestea ar putea oferi inspirație pentru următoarea ta mare lucrare de artă. Cuvintele tale vor aduce împlinire pe măsură ce oamenii dragi încep să apară în jurul tău. Nu-ți fie frică să spui adevărul chiar acum, chiar dacă sentimentele sunt puțin intense. Horoscopul dragostei în luna decembrie anunță reușite pe plan sentimental.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Stelele îți vor cere să îți îmbrățișezi simțurile cu o mâncare bună, o baie cu spumă sau un masaj. Folosește această energie pentru a elibera stresul, exploatând recunoștința ta și aplecându-te spre o stare de bine. Ia în considerare să investești în casa ta pentru a te simți cât mai bine în spațiul personal. Vibe-ul se va schimba mai târziu în zi când Luna intră în Vărsător, punându-te într-un spațiu social în următoarele două zile și jumătate.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Horoscopul zilei de 5 decembrie 2022 spune că vei avea ocazia să comunici cu tărâmurile eterice în primele ore din această dimineață, datorită unui schimb între Lună și Neptun. Acordă-ți un moment pentru a documenta orice vise ciudate pe care le-ai avut, deoarece ar putea fi o reflectare a conexiunii tale cu universul. Nu trebuie să-ți fie teamă să ceri ceea ce îți dorești. Vei observa o schimbare mai târziu în timpul zilei când luna intră în Vărsător.

Vărsător: 20 ianuarie  – 18 februarie

Universul îți va cere să-ți apreciezi binecuvântările, să te apleci spre frumusețea care te înconjoară și să renunți la durere în această dimineață. Ia în considerare să îți începi ziua cu o sesiune de meditație sau o baie cu sare de Himalaya, care îți va permite să facilitezi eliberarea emoțională. Simte-te liberă să te răsfeți cu ceva special. Din fericire, vei începe să te simți mai bine mai târziu în cursul zilei, când Luna migrează în zodia ta.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Postările enervante te-ar putea determina să cureți paginile din social media în această dimineață, în timp ce luna Capricorn se apropie de Pluto. Aceste vibrații sunt perfecte pentru a parcurge listele de prieteni și pentru a șterge pe oricine care are un istoric dneplăcut pentru tine. Popularitatea ta va crește în această după-amiază, când Luna se va conecta cu Jupiter, fiind un moment minunat pentru a posta un selfie drăguț, spune horoscopul zilei de 5 decembrie 2022.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
fete care se îmbrățișează și zâmbesc pe un fundal alb
Horoscop
Zodii care știu să mențină prietenii de durată. De la cel mai fidel la cel mai absent nativ
Pentru cei mai mulți, relațiile care trec testul timpului sunt cele mai importante pentru fericire. Citește despre acele zodii care știu să mențină prietenii de durată și care este valoarea acestora. Există nativi care...
2
O femeie care poartă o rochie frumoasă și aleargă pentru a ilustra modul în care lasă trecutul în spate
Horoscop
Zodii care lasă trecutul în spate în săptămâna 11 martie – 17 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Astrologii au dezvăluit care sunt cele trei zodii care lasă trecutul în spate în săptămâna 11 martie – 17 martie 2024. Acești nativi sunt pregătiți să deschidă un nou capitol în viața lor. Astrele...
3
Brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide
Rețete
Brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide
Pentru momentele în care ai mai mult timp de petrecut în bucătărie și dorești să prepari plăcinte cu brânză, îți recomandăm rețeta de brânzoaice trandafir, cu brânză de vaci și stafide. Chiar dacă petreci...
4
fată frumoasă îmbrăcată cu o pelerină pe un cal într-o pădure
Horoscop
3 zodii care își propun să câștige orice luptă în perioada următoare. Vezi dacă te numeri printre ele
Mulți nativi își doresc să aibă noroc și să fie veghiați de astre, indiferent de situație. Cu toate acestea, 3 zodii care își propun să câștige orice luptă în perioada următoare chiar vor reuși....
5
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 11 martie – 17 martie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Astrologii au pregătit surprize inedite pentru toții nativii din zodiac. Fiecare zi a săptămânii va avea un punct intens pe care zodiile îl vor simți din plin. Horoscopul săptămânii 11 martie – 17 martie...
PARTENERI
×