Reclamă

Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie

Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare de îndoieli și vor fi cuprinși de frică sau trădare la fiecare pas.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 23 aprilie 2024, 9:40
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare de îndoieli și vor fi cuprinși de frică sau trădare la fiecare pas / Shutterstock

Se vor crea relații profunde, mai ales cele de dragoste și cuplu vor fi evidențiate. Încrederea va fi totuși zdruncinată acolo unde deja erau probleme. Scorpionul va avea o influență puternică asupra emoțiilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024

Se vor accentua sentimentele care nu au fost până acum evidențiate. Nevoile nativilor vor fi descoperite, însă vor fi mai precauți ca până acum. Vor trebui să renunțe la anumite idei de viitor sau chiar secrete care le fac rău. Vor deveni mai receptivi la schimbări.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Nativii Berbec au probleme în relația de cuplu. Acest lucru se accentuează la cei căsătoriți sau care au deja copii. Nu se ajunge la niciun fel de înțelegere, însă în cele din urmă una dintre persoane trebuie să cedeze. Astfel, urmările nu vor fi dintre cele mai plăcute. Toate planurile de viitor vor fi amânate.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Nativii Taur se pot bucura de o perioadă de liniște. Vor lăsa în urmă trebuie chiar i-au măcinat atâta vreme. Este posibil să aibă o mică schimbare în programul de lucru, însă nimic care să le afecteze starea generală, arată Astrology.com.

Vor împrumuta bani de la prieteni pentru o perioadă nedeterminată.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Nativii Gemeni se văd nevoiți să ia o decizie extrem de grea în ceea ce privește anumite relații. Simt că s-au îndepărtat de propria persoană și acest lucru îi neliniștește. Cu toate acestea, vor face tot posibilul pentru a-și demonstra valoarea. În cele din urmă își vor da seama care este mersul corect al lucrurilor.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Nativii Rac se simt tot mai puternici pe zi ce trece. În relațiile de cuplu vor să aibă ultimul cuvânt și nu se lasă călcați în picioare atât de ușor. Perspectivele care se întind în fața lor le oferă încredere. Trebuie doar să fie atenți la ceea ce îi deranjează.

Leu: 23 iulie – 22 august

Nativii Leu vor fi nevoiți să ia decizii dificile cu privire la viitor. În următoarele zile se vor afla într-o continuă confruntare cu partenerul de viață. Este posibil ca aceste momente să deterioreze relația de cuplu. Astrele îi vor ajuta să facă tot posibilul pentru a-și salva iubirea, arată Yourtango.com. Rămân discreți în orice moment.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Nativii Fecioară se preocupă foarte mult de amenajarea locuinței. Vor să-și creeze un spațiu feeric și să se bucure de el la maximum. Alături de persoana iubită simt că grijile dispar imediat. Aleg să petreacă alături de partener o bună perioadă de timp pentru a-și încărca bateriile. Vor face economii și astfel se vor găsi într-o atmosferă complet relaxată.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Nativii Balanță trebuie să învețe să lase în urmă grijile de la serviciu atunci când pășesc pe ușă, spre casă. Efortul pe care îl depun în perioada următoare va fi vizibil, dar nu de ajuns. Va fi nevoie de multă comunicare și secretele din cuplu nu îi vor ajuta în acest sens. Abordarea problemelor se va face de acum într-o altă manieră.

Află totul despre nativii Balanță, de la trăsături și până la personalitate. Ce spun astrele.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Nativii Scorpion sunt îndemnați să iasă mai mult cu prietenii și să-și creeze o viață socială activă. Astfel, relația de cuplu se va modifica odată cu trecerea timpului. Lucrurile nu vor mai părea atât de anoste și totul va trece la un alt nivel. Suspiciunile legate de partener vor rămâne de domeniul trecutului.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Nativii Săgetător sunt îndemnați să realizeze o vacanță alături de prieteni pentru a-și încărca bateriile. Indiferent că vorbim despre aniversări sau altfel de petreceri, vor vrea să petreacă timpul altfel decât o făceau până acum. Există șansa să-și refacă viața, acolo unde vorbim despre despărțiri.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Nativii Capricorn vor fi îndemnați de către astre să redescopere romantismul în relație. Vor avea parte de o surpriză memorabilă din partea celor dragi. Cu toate acestea, nu vor lipsi discuțiile în contradictoriu și reproșurile. Este important să-și susțină punctul de vedere până la capăt.

Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie

Nativii Vărsător se vor simți într-o perioadă extrem de liniștită, asta pentru iubirea partenerului îi va ajuta să se regăsească. Emoțiile plăcute vor fi astfel puse în evidență. Grijile care până mai ieri îi acaparau, acum se vor face nevăzute. Sunt sfătuiți să țină la distanță persoanele care le pot influența relația de cuplu.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Nativii Pești se bucură de o perioadă perfectă pentru proiectele profesionale. Își duc la îndeplinire toate dorințele și se simt apreciați de persoana iubită. Trebuie totuși să fie atenți atunci când organizează anumite întâlniri cu prietenii.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
2
Coaste de miel rumenite la cuptor
Timp liber
Friptură de miel la cuptor foarte fragedă. Ce să adaugi în tavă ca să iasă suculentă
Gătirea lentă este primul sfat pentru carnea de miel. Dacă ai puțină răbdare vei obține mielul fraged care se topește, care se va desprinde singur de pe os. Reteța de friptură de miel la...
3
O femeie îmbrăcată în zână, într-o lume de basm
Horoscop
5 zodii ale căror relații se confruntă cu o transformare semnificativă până la sfârșitul lunii mai 2024
Relații mari se vor schimba în viitor pentru unii nativi. Ai mai jos lista cu 5 zodii ale căror relații se confruntă cu o transformare semnificativă până la sfârșitul lunii mai 2024. Luna mai...
4
O femeie care vopsește un ou cu ajutorul unuo șervețel
Timp liber
Ouă vopsite cu șervețele. Cum poți avea cele mai frumoase modele
În mod tradițional, ouăle de Paște se vopsesc în Joia Mare. Creștinii ortodocși obișnuiesc să înroșească ouăle de Paște sau să le ofere diferite modele spectaculoase. Îți oferim în cele ce urmează o nouă...
5
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
PARTENERI
×