Reclamă

Rețeta de smoothie pe care e recomandat să o prepari în fiecare dimineață. Te va ajuta să ai o siluetă de invidiat

Dacă îți dorești o siluetă de invidiat, atunci ar trebui să încerci și tu rețeta de smoothie pe care e recomandat să o prepari în fiecare dimineață. Este o băutură delicioasă și bogată în nutrienți benefici organismului. În plus, este sățioasă și te ajută să-ți îndeplinești obiectivele de fitness.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 26 septembrie 2023, 6:13

Cele mai multe persoane cunosc cât de important este micul dejun dacă vrei să ai o siluetă perfectă. Unii oameni își încep dimineața cu o omletă, în timp ce alții preferă să servească un smoothie bogat în nutrienți.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rețeta de smoothie pe care e recomandat să o prepari în fiecare dimineață

Unele persoane obișnuiesc să sară peste micul dejun. Cei mai mulți dintre noi au un ritm de viață alert și preferă să servească o ceașcă de cafea în loc să își rezerve câteva minute pentru a se bucura de un mic dejun sănătos.

Nutriționiștii recomandă să consumăm fibre și proteine la micul dejun, mai ales dacă ne dorim o siluetă zveltă.

Aceștia au dezvăluit care este cea mai bună rețetă de smoothie pentru a pierde în greutate. Te vei asigura că ai o siluetă de invidiat, dar și că ai bifat aportul de nutrienți necesari.

Există inclusiv rețete de smoothie cu efect anti-îmbătrânire, acestea sunt recomandate persoanelor care vor să-și asigure aportul de vitamine zilnice.

Reclamă

Cum prepari rețeta de smoothie care te ajută să ai o siluetă de invidiat

Începe prin a aduce pe masa de lucru ingredientele necesare. Pentru această rețetă vei avea nevoie de câteva felii de banane congelate, căpșuni congelate, fulgi de ovăz, afine, pudră de proteine, unt de arahide și lapte de migdale, susțin nutriționiștii.

Măsurătorile vor depinde de cât de dulce îți dorești să ai produsul final. Fructele congelate sunt mult mai ușor de folosit decât cele proaspete. În plus, în felul acesta vei putea să adaugi fructele preferate indiferent de sezonul în care te afli.

Reclamă

Ovăzul îi conferă o textură cremoasă, în timp ce pudra proteică îți va asigura necesarul de proteine. Untul de arahide are rolul de a îndulci băutura, dar în același timp este recomandat datorită beneficiilor sale antioxidante.

Tot ce trebuie să faci este să pui ingredientele în blender și să le procesezi până ce ai obținut consistența dorită. Vei avea parte de o băutură delicioasă și sănătoasă.

De ce recomandă nutriționiștii să incluzi rețetele de smoothie în dieta ta

Rețeta de smoothie este ușor de preparat. Îți poți pregăti ingredientele de seara, iar dimineața doar să le pui în blendere și să le amesteci bine.

Un smoothie te va ajuta să-ți crești aportul de fibre necesare. Fibrele ajută sistemul digestiv să funcționeze fără probleme, îți oferă senzația de sațietate pentru o perioadă mai lungă de timp și îți oferă un boost metabolismului, relatează Healthline.com.

Rețetele de smoothie sunt ideale pentru a te asigura că în dieta ta există suficiente fructe și legume. Dacă ai tendința să incluzi fructele și legumele în dieta zilnică, atunci această rețetă va deveni ajutorul tău de nădejde.

Cu toate că aduc o mulțime de beneficii pentru orgasnim, rețetele de smoothie ar trebui incluse cu grijă în dieta zilnică. Acestea sunt bogate în zahăr natural, unul dintre motivele principale pentru care mulți nutriționiști recomandă să le consumi dimineața.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×