Ingredientele sunt dintre cele mai comune rețetelor de gustări și foarte accesibile. Aluatul foietaj îl poți procura cu ușurință din orice magazin alimentar. Pentru umplutură poți folosi șuncă presată sau șuncă crud-uscată și cașcavalul preferat. De asemeni, condimentele le poți adăuga după propriul gust. Iar, opțional, un sos pentru uns aluatul.
Pentru atunci când ai mai mult timp de stat prin bucătărie, îți oferim și o rețetă de aluat foietaj preparat în casă. Iar în continuare vei descoperi lista de ingrediente și pașii necesari preparării spiralelor din aluat foietaj cu șuncă și cașcaval.
Spirale cu șuncă și cașcaval – Ingrediente
- 400 gr aluat foietaj congelat
- 350 gr șuncă presată
- 250 gr cașcaval
- 2 linguri cu muștar
- 2 linguri cu ketchup
- semințe de chimen
- semințe de susan alb și negru
- oregano uscat
- 1 ou pentru uns aluatul.
Rețeta spiralelor cu șuncă și cașcaval – Mod de preparare
Mai întâi vei scoate aluatul foietaj de la congelator și îl lași la decongelat, la temperatura camerei. Între timp, vei aduce pe masa de lucru și celelalte ingrediente.
Și pentru că aluatul se va decongela într-un timp relativ scurt, poți porni și cuptorul, setându-i temperatura la 200 de grade Celsius.
Pregătește și tava mare a cuptorului în care așezi hârtie de copt.
Descoperă și 3 rețete din aluat congelat pe care să le încerci când nu știi ce să mai gătești.