Reclamă

5 alimente bogate în proteine pe care le poți adăuga la dieta ta vegană pentru scăderea în greutate

Dietele vegane au determinat mulți oameni, inclusiv celebrități, să le adopte. Veganismul, în general, înseamnă abstinența de la toate produsele de origine animală. Pentru a face mai ușoară trecerea află de aceste 5 alimente bogate în proteine pe care le poți adăuga la dieta ta vegană pentru scăderea în greutate.

Publicat: 3 noiembrie 2022, 8:25

Chiar și laptele care provine de la animale este interzis. Regula se extinde și la produsele pe bază de lapte, cum ar fi cașul și brânza. Pe lângă limitarea opțiunilor alimentare, o persoană care a apelat la dieta vegană poate avea, de asemenea, dificultăți în a obține cantitatea necesară de proteine, ceea ce este esențial pentru un organism sănătos.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

5 alimente bogate în proteine pe care le poți adăuga la dieta ta vegană

Proteinele induc senzația de sațietate și sunt excelente pentru accelerarea procesului de pierdere în greutate. Dacă și tu ai adoptat o dietă vegană, dar te lupți cu scăderea în greutate, am enumerat mai jos câteva alimente vegane bogate în proteine ​​pe care le poți include în regimul tău.

Acestea sunt esențiale pentru a crea o bază a funcționării organismului. Proteinele sunt necesare pentru îndeplinirea funcțiilor vitale ale organismului.

Linte

Cu diverse soiuri la dispoziție, nu te poți plânge de rutina alimentară. Fiecare soi de linte vine cu o mulțime de fibre și proteine, împreună cu arome distincte, scrie foodndtv.com.

Reclamă

Tofu

Tofu este făcut din lapte de soia. Prin urmare, este considerată cea mai bună alternativă la brânza de vaci. Poți găti o varietate de feluri de mâncare cu tofu. Poți pune bucățile de tofu tăiate în salate, sau le poți adăuga în sandvișuri sau tot felul de gustări vegane.

Tofu este obținut din boabele de soia, care este considerată la rândul său a fi o sursă excelentă de proteine. Publicația Healthline.com spune că în 20 de grame de tofu poți găsi chiar și 100 de grame de proteine.

Reclamă

Mazăre verde

Mazărea verde conține o cantitate însemnată de proteine și alți nutrienți esențiali precum vitamina D și manganul. Mazărea este, de asemenea, bogată în antioxidanți și acizi grași Omega 3, ceea ce face importantă pe lista cu alimente ce e recomandat să facă parte dintr-o dietă sănătoasă.

Fasole

Este un lucru bun că nu trebuie să renunți la mesele tale preferate de rajma-chawal și chole-chawal în dieta vegană. Ceea ce este și mai bine este că fasolea abundă în proteine, fibre și aminoacizi. Nimic mai simplu. Poți ajunge la greutatea dorită mai repede decât te-ai așteptat.

Semințe de chia

Aceste semințe minuscule sunt un element important pentru nutriție. Semințele de chia sunt sărace în calorii și bogate în proteine, făcându-le alimentul perfect de inclus în dieta ta vegană. Adăugă-le în smoothie-uri, salate sau gustări sănătoase. Semințele de chia adaugă cantitatea potrivită de sănătate, gust și textură meselor tale.

Proteinele vor fi întotdeauna unul dintre cei mai importanți nutrienți necesari organismului pentru o pierdere sănătoasă în greutate. Asigură-te că consumi o mulțime de alimente bogate în proteine în dieta ta vegană.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×