Chiar și laptele care provine de la animale este interzis. Regula se extinde și la produsele pe bază de lapte, cum ar fi cașul și brânza. Pe lângă limitarea opțiunilor alimentare, o persoană care a apelat la dieta vegană poate avea, de asemenea, dificultăți în a obține cantitatea necesară de proteine, ceea ce este esențial pentru un organism sănătos.
5 alimente bogate în proteine pe care le poți adăuga la dieta ta vegană
Proteinele induc senzația de sațietate și sunt excelente pentru accelerarea procesului de pierdere în greutate. Dacă și tu ai adoptat o dietă vegană, dar te lupți cu scăderea în greutate, am enumerat mai jos câteva alimente vegane bogate în proteine pe care le poți include în regimul tău.
Acestea sunt esențiale pentru a crea o bază a funcționării organismului. Proteinele sunt necesare pentru îndeplinirea funcțiilor vitale ale organismului.
Linte
Cu diverse soiuri la dispoziție, nu te poți plânge de rutina alimentară. Fiecare soi de linte vine cu o mulțime de fibre și proteine, împreună cu arome distincte, scrie foodndtv.com.
Tofu
Tofu este făcut din lapte de soia. Prin urmare, este considerată cea mai bună alternativă la brânza de vaci. Poți găti o varietate de feluri de mâncare cu tofu. Poți pune bucățile de tofu tăiate în salate, sau le poți adăuga în sandvișuri sau tot felul de gustări vegane.
Tofu este obținut din boabele de soia, care este considerată la rândul său a fi o sursă excelentă de proteine. Publicația Healthline.com spune că în 20 de grame de tofu poți găsi chiar și 100 de grame de proteine.