Reclamă

schimbări în organism

Ceai de ghimbir, cald, într-o cană transparentă
Sănătate
// 13 aprilie 2022

Ce se întâmplă în corpul tău dacă bei zilnic ceai de ghimbir: beneficii pentru organism

Ceaiul de ghimbir a fost folosit de secole ca un remediu natural pentru o gamă largă de afecțiuni. Totuși, s-ar putea să nu îl asociezi cu o băutură pe care să o bei în fiecare dimineață. Cu toate acestea, află ce se întâmplă în corpul tău dacă bei zilnic ceai de ghimbir.
Reclamă
Unt de arahide pe felii de măr, pe un blat din lemn
Sănătate
// 19 martie 2022

Ce se poate întâmpla atunci când mănânci prea mult unt de arahide: avantaje și dezavantaje

Untul de arahide a căpătat din ce în ce mai multă popularitate în ultimul timp. Cu toate acestea, așa cum se întâmplă de obicei, atunci când există expresia „prea mult”, situația vine la pachet cu anumite riscuri. Iată ce se poate întâmpla atunci când mănânci prea mult unt de arahide.
Fructe și legume de toamnă, aranjate frumos pe un blat din lemn
Sănătate
// 30 august 2021

De ce alimente are nevoie organismul la schimbarea sezonului

Toamna se apropie cu pași siguri. Este cunoscut faptul că la fiecare schimbare de anotimp, virusurile se activează în organism. Acestea circulă mult mai repede în aer, deci cresc șansele de îmbolnăvire. Pentru a evita bolile de sezon, corpul trebuie să fie pregătit să le facă față. De ce alimente are nevoie organismul la schimbarea sezonului.
Banane decojite și tăiate într-un bol din ceramică
Sănătate
// 19 ianuarie 2021

Mănânci o banană pe zi? Ce se poate întâmpla în corpul tău

Experții susțin că o banană pe zi poate face minuni pentru sănătate. Iată care sunt beneficiile includerii bananelor în regimul tău alimentar zilnic.
Reclamă
×