Ouăle sunt un aliment de bază pentru micul dejun hrănitor, plin de proteine. Dar aceasta nu este singur modalitate de a-ți începe ziua cu energie. Dacă ești în căutarea unui mic dejun bogat în proteine, care să nu se bazeze pe ouă, acest amestec de tofu cu spanac este opțiunea perfectă.
Micul dejun bogat în proteine, dar care nu include ouăle
Acest mic dejun preparat cu tofu mărunțit, drojdie nutritivă și spanac, oferă 28 de grame de proteine per porție.
De asemenea, oferă și alți nutrienți cheie de care mulți dintr noi nu primi suficient, cum ar fi fibrele, calciul și potasiul. Acest fel de mâncare nu este doar un câștig în nutriția ta. De asemenea acest fel de mâncare este cremos și delicios datorită ingredientelor folosite.
Tofu absoarbe aromele condimentelor, creând o aromă savuroasă și vei vrea să întorci din nou la acest mic dejun. Tofu este bogat în protinele are fac atât de mult lucruri bune pentru orgnism. Proteinele ajută la promovarea sănătății pe termen lung.
Cu 28 de grame de proteine per porție, această rețetă oferă mai multe proteine decât patru ouă amari. Proteinea sa provine în principal din tofu extrem de ferm, care are 9 grame de protine per proție.de dorjdie nutritiă oferă un bonus de 5 grame de proteine.
Drojdia nutritivă este bogată în vitamina B12. Fibrele joacă un rol cheie în digestie și susțin sănătatea intestinului.
Adăugarea legumelor la micul dejun este o modalitate simplă pentru a obține necesarul zilnic. În timp ce ouăle pot face parte dintr-o dietă sănătoasă pentru inima, ele nu se pot compara cu beneficiile pentru inimă ale unui ingredient precum tofu.
Beneficiile pentru sănătate ale unui mic dejun bogat în proteine
Un mic dejun bogat în proteine susține sănătatea musculară. Proteinele sunt esențiale pentru construirea și recuperarea mușchilor.
Acest lucru îl face deosebit de important pentru persoanele în vârstă, pentru femeile însărcinate și eprsoanele activ fizic.
O masă de dimineață bogată în proteine ajută la reducerea poftei de mâncare și va menține mai mult timp senzația de stație. După postul intermitent, micul dejun joacă un rol cheie în sailzarea nivelului de zahăr din sâng.
Asocierea proteinelor cu fibre, cu în acest amestec de tofu, încetinește digestia, oferind energie constantă și ajutând la prevenirea crizei energie la mijlocul dimineții. Ouăle nu sunt singura modalitate a de conține proteine la micul dejun.
Specialiștii spun că tofu cu spanac este o alternativă satisfăcătoare, pe bază de plante, care oferă 28 de grame de proteine complete de înaltă calitate. În plus, această rețetă de asigură o digestie sănătoasă și un nivel constant al zahărului din sânge, spun specialiștii.
Acest lucru postat educe la îmbunătățirea nivelului de zahăr din sânge și poate să-ți îmbunătățească starea de sănătate pe termen lung, sunt de părere specialiștii în domeniul nutriției.