Oul prăjit perfect poate schimba viața și, dacă crezi că am spus prea mult, atunci este posibil să nu fi avut încă oul prăjit perfect. Creatorul de conținut Yumna Jawad de la @feelgoodfoodie vrea să îți schimbe părerea, împărtășind secretul ei pentru a obține cele mai crocante și mai aromate ouă.
Singurul ingredient care poate face ouăle prăjite de 10 ori mai bune
Secretul ei este să prăjești ouăle în orice condimente pentru covrigi. Acestea le adaugă un amestec încântător de arome. Poți folosi de la usturoi până la semințe de susan și semințe de mac. Cu un singur ingredient te poți asigura că oul e perfect condimentat în timp ce îl savurezi pe o felie de pâine prăjită.
Adăugarea amestecului de condimente la uleiul în care prăjești ouăle înseamnă, de asemenea, că toate bucățile delicioase crocante vor ajunge să fie prăjite.
Cum poți prăji ouăle în condimentele pentru covrigi
Jawad spune că ea pune ulei de măsline într-o tigaie fierbinte și adaugă toate condimentele pentru covrigi. Făcând acest lucru, ea spune că „condimentele devin atât de crocante și infuzează uleiul”. Apoi, sparge ouăle chiar deasupra lor.
Ea pune un capac peste tigaie, care aburește partea superioară a oului. În tot acest timp, partea de jos se prăjește în amestecul de condimente și ulei. Odată ce ouăle ei sunt gata, le pune pe un bagel simplu cu niște piure de avocado.
„Este genial! Sunt dependentă de acest condiment!” a spus o persoană care deja a testat secretul lui Jawad. „Este atât de bun și funcționează bine la aproape orice.” „Îmi place această idee”, a adăugat un alt fan.
La fel ca și ouăle prăjite cu feta, acesta este unul dintre acele trucuri pe care toată lumea le va încerca.
Dacă nu îți plac toate condimentele pentru covrigi, poți să le schimbi cu un alt condiment pe gustul tău. Deși s-ar putea să nu obții aceeași textură crocantă. Toate condimentele pentru covrigi conțin semințe de susan, mac, usturoi uscat, ceapă și fulgi de sare de mare. Acestea au încă dinainte de prăjire o textură crocantă.
Ouăle prăjite sunt atât de bune și de versatile încât le poți combina cu orice.
Le poți include în aluat cu cremă de brânză, brioșe. De asemenea, le poți combina cu niște cârnați sau slănină sau le poți servi pe felii de pâine prăjită. Chiar dacă metoda prăjirii alimentelor nu este recomandată de specialiștii din domeniul sănătății, aceasta nu afectează organismul dacă este folosită cu moderație. Cu siguranță nu poți crește riscul de a face boli de inimă dacă te bucuri de un ou prăjit la micul dejun din când în când. Moderația este cheia unei sănătăți bune.