Reclamă

Trucuri pentru a arde ușor grăsimea de pe abdomen. Cum te ajută mersul pe jos

Când cauți trucuri pentru a arde ușor grăsimea de pe abdomen, ia în considerare mersul pe jos. Este o modalitate eficientă și foarte simplă de a te menține în formă. Acesta poate ajuta la reducerea grăsimii totale, inclusiv a grăsimii abdominale. Află cum te ajută activitățile fizice simple în lupta cu kilogramele în plus.

Simina Drăguț
Simina Drăguț
Publicat: 12 iunie 2023, 6:56

Cel mai important este să rămâi consecventă și să mergi în zona corectă de ritm cardiac pentru a maximiza arderea caloriilor și a grăsimilor. În ciuda faptului că reprezintă unul dintre cele mai periculoase tipuri de grăsime, grăsimea abdominală este și una dintre cele mai ușor de redus. Mersul pe jos te poate ajuta să arzi caloriile suplimentare și să dezvolți mușchii slabi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Trucuri pentru a arde ușor grăsimea de pe abdomen

Pe lângă faptul că te ajută să trăiești o viață mai lungă și mai sănătoasă, exercițiile fizice te ajută să-ți gestionezi greutatea. Mersul pe jos este o formă benefică de activitate fizică cu risc scăzut, fiind accesibilă pentru majoritatea oamenilor.

Contează doar să urmezi câteva sugestii pentru a-l transforma într-o rutină eficientă.

Alternează viteza cu care te plimbi

Cea mai simplă și rapidă tehnică de a-ți crește intensitatea arderilor este să mergi mai repede. Deși ar putea părea intuitiv, există o anumită modalitate de a face acest lucru pentru a atinge cel mai bun rezultat, conform The Barn At White Rocks.

Reclamă

Încearcă să mergi timp de cel puțin 45 de minute până la o oră pe zi. Odată ce poți face acest lucru confortabil, crește durata atât timp cât poți tolera arderea maximă a grăsimilor. Pe măsură ce devii mai în formă, vei începe să vezi rezultatele dorite pentru talie.

Urcă scările în mers

O abordare bună pentru a crește treptat și în siguranță intensitatea antrenamentului este să urci în mers. Adoptă tehnici adecvate care vizează mușchii din șolduri și tendoane.

Reclamă

Pentru unele persoane, acest lucru poate însemna creșterea înclinației benzii de alergare, în timp ce altele ar putea dori să includă mai multe trucuri pentru a arde ușor grăsimea de pe abdomen în rutina lor de mers în aer liber. În acest caz, este recomandat să urci dealuri, scări sau înclinații de două până la trei ori pe săptămână.

Poartă o vestă cu greutăți

Vestele cu greutăți sunt potrivite pentru toate tipurile de exerciții de mers pe jos. Îți poți îmbunătăți mușchii, oasele și articulațiile, adăugând o rezistență minoră.

Persoanele mai grele ard mai multe calorii deoarece corpul lor necesită mai multă energie pentru a îndeplini aceeași sarcină decât cineva care nu cântărește la fel de mult. Purtarea unei veste cu greutate în timpul mersului încurajează corpul unei persoane să muncească mai mult în timpul plimbării.

Adaugă exerciții de rezistență

Exercițiile de rezistență pot fi trucuri pentru a arde ușor grăsimea de pe abdomen. Adăugarea antrenamentelor cu greutate corporală la fiecare câteva minute este o altă tehnică pentru a încuraja arderea grăsimii. În acest fel, mersul tău se transformă dintr-o plimbare monotonă în jurul blocului într-un antrenament total al corpului.

Poți include genoflexiuni sau fandări. Intervalele scurte de exerciții pot ajuta la creșterea ritmului cardiac și la întărirea mușchilor. Ele pot face rutina de mers mai utilă.

Fă trei plimbări mai scurte pe zi

Plimbările scurte și frecvente pot fi mai utile decât par la prima vedere. Unele persoane pot considera mai ușor să facă plimbări scurte pe parcursul zilei, în loc să facă o plimbare mult mai lungă o dată pe zi.

Experții consideră că o plimbare după fiecare masă poate aduce beneficii organismului. Acestea sunt trucuri pentru a arde ușor grăsimea de pe abdomen.

Fă încălzirea

Mersul pe jos poate părea simplu, dar încălzirea mușchilor și a articulațiilor este vitală înainte de a începe orice rutină de exerciții. Încălzirea este importantă mai ales dacă vremea este răcoroasă sau neplăcută.

Pentru a evita durerea, crampele și problemele de suprasolicitare, practică exerciții de încălzire, rostogolire și întinderi dinamice.

Schimbă-ți terenul

Un trotuar din beton are un alt nivel de dificultate față de un traseu prin pădure cu înclinații caracteristice, gropi și variații de teren.

Pe măsură ce mergi, acest lucru va arde calorii și îți va întări partea inferioară a corpului, în special picioarele și gleznele. Cel puțin o dată pe săptămână, este indicat să faci o plimbare în natură în locuri cum sunt: parcurile, traseele amenajate sau plajele. Acestea sunt trucuri pentru a arde ușor grăsimea de pe abdomen, scrie Healthline.

Crește constant timpul

Intensifică-ți arderile de grăsime și rezistența cardiovasculară mergând mai mult. Pe măsură ce-ți obosești mușchii, oasele și articulațiile, capeți putere și rezistență.

Poți face acest lucru treptat, pentru a evita eventuale întinderi. Adaugă câte cinci minute la plimbare în fiecare săptămână pentru a ocoli problemele de suprasolicitare.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
2
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
3
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Mișcările astrale vor schimba cursul zodiilor în perioada ce urmează. Săptămâna Patimilor aduce cu sine transformări profunde. Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024 oferă toate informațiile necesare pentru fiecare nativ în parte....
4
Pască cu aluat de pandișpan porționată și decorată cu zahăr
Rețete
Pască cu aluat de pandișpan, mai cremoasă și elegantă
Dacă ești în căutarea unei rețete de pască cremoasă și elegantă, îți recomandăm să încerci rețeta de pască cu aluat de pandișpan. Chiar dacă compoziția pentru pască se prepară cu multe stafide, merită preparată...
5
Femeie amestecând cu o lingură în cremă de cacao cu unt
Rețete
Cremă de cacao cu unt, pentru torturi și prăjituri
Dacă îți este dor de gustul cremelor de prăjituri din copilărie, simple și delicioase, îți oferim o rețetă de cremă de cacao cu unt. Este ușor de făcut și nu ai nevoie de ingrediente...
PARTENERI
×