Reclamă

Filme de Crăciun: recomandări în funcție de zodie

Cea mai frumoasă perioadă din an se apropie cu pași repezi, iar sărbătorile de iarnă bat la ușă. E momentul să începi un maraton de filme de Crăciun și să te relaxezi în compania familiei și a celor dragi.

CaTine.ro
CaTine.ro
Publicat: 3 decembrie 2021, 7:11 / Actualizat: 24 decembrie 2021, 11:37

Crăciunul este despre starea de bine, despre liniște, iubire și aprecierea celor dragi. Ai o mulțime de filme care să te facă să simți și mai intens spiritul acestei sărbători, atât de îndrăgite. Alege ce îți producție cinematografică îți place și te inspiră, în funcție de zodia în care te-ai născut.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Filme de Crăciun în funcție de zodie

Îți oferim mai jos o listă de filme cu tematică de sărbătoare, realizată în funcție de preferințele fiecărei zodii în parte. Pe unele dintre ele cu siguranță le apreciezi și se numără pe lista ta de producții pe care le revezi cu drag an după an, în perioada Crăciunului.

Berbec

Dacă nu ai văzut încă “How the Grinch Stole Christmas”/”Cum a furat Grinch Crăciunul”, nu trebuie să ratezi acest film anul acesta. Povestea personajului Grinch, la început inamic al Crăciunului, mai apoi fan înrăit al acestuia și salvator al orașului Whoville, va face ca sărbătorile tale să devină mai frumoase. Cumva te regăsești în această călătorie a cărei destinație finală este o măreață dovadă de bunătate.

Reclamă

Citește și: Tradiţii şi obiceiuri din Ajunul Crăciunului. Ce trebuie să facem pentru a avea noroc toată viaţa

Taur

‘’National Lampoon’s Christmas Vacation’’/”Un Crăciun de neuitat” din 1989 este filmul ideal de Crăciun pentru nativii din zodia Taur. Trebuie să fie neapărat pe lista ta cu filme de Crăciun.

Pentru ei, Crăciunul este despre timpul petrecut alături de familie și de cei mai apropiați prieteni. Aceștia se vor regăsi interpretat de personajul lui Clark Griswold, întotdeauna dornic să fie gazda perfectă. Deși acest lucru nu îi iese atât de bine, stângăciile personajului sunt adorabile și fac deliciul publicului.

Reclamă

Gemeni

‘’Home Alone’’/”Singur Acasă” este un clasic al filmelor de Crăciun. Celebra poveste a istețului Kevin este urmărită an de an în preajma sărbătorilor. Spiritul creativ și ingeniozitatea debordantă ale celui mai iubit copil din lume sunt calitățile pe care și tu le ai din plin. Îți place să pui în practică cele mai inedite idei, așa cum a procedat și Kevin împotriva celor doi hoți, prin urmare acest film este perfect atât pentru tine cât și pentru ceilalți nativi Gemeni.

Rac

Este un lucru deja cunoscut faptul că nativii Rac au o sensibilitate aparte, însă în preajma sărbătorilor devin și mai vulnerabili decât de obicei. Filmul romantic ‘’Love Actually’’/ “Pur și simplu dragoste” este cea mai bună alegere pentru ei. Romanticii și emoționalii raci vor trăi la intensitate maximă aventurile prin care trec cele 8 cupluri care apar în filmul regizat de Richard Curtis. 

Leu

Îți place să fii mereu în centrul atenției, iar Crăciunul nu face excepție. Vrei ca petrecerea ta să fie cea mai tare, cea mai zgomotoasă și cea mai strălucitoare. Ești la fel de carismatic și energic precum personajul Buddy, din celebrul film ‘’Elf’’/”Elful”, pe care îl poți urmări alături de gașca ta de prieteni.

Fecioară

Pentru că ești ‘’muncitorul’’ zodiacului, ai o fire loială și adori punctualitatea, devotamentul lui Mickey față de lacomul superior, Scrooge McDuck, este o reflexie a personalității tale. Susții pe deplin morala acestei animației “Mickey’s Christmas Carol”/”Colindul lui Mickey”, aceea că oricine poate deveni un membru exemplar al societății, asta numai dacă învață cât de important este să le arăți celorlalți că îți pasă de ei. 

Balanță

Pentru că ești un bun negociator, anul acesta îi convingi pe cei din familie să urmăriți împreună filmul “A Christmas Story”/”Poveste de Crăciun”, o comedie clasică din 1983. Veți râde copios și vă veți crea cele mai frumoase amintiri.

Scorpion

Preferi să fii diferit față de ceilalți, așa că alegi să vezi altceva decât poveștile emoționante și lacrimogene, preferate de majoritatea prietenilor de Crăciun. Așa că te îndrepți către “The Nightmare Before Christmas”/”Coșmarul dinaintea Crăciunului”, filmul care îți va umple aceste sărbători de magie și mister. 

Săgetător

Ești mereu în căutare de noi aventuri care să îți ridice nivelul de adrenalină. ‘’The Santa Clause’’/”Cine este Moș Crăciun”, filmul în care Scott Calvin este bărbosul cu sanie și reni, te va duce într-o călătorie extrem de interesantă, poate chiar nostalgică, scrie Businessinsider.com. 

Capricorn

‘’A Charlie Brown Christmas’’/”Crăciunul lui Charlie Brown” este cu siguranță filmul ideal pe care trebuie să îl vezi de Crăciun. Dacă s-ar face un film despre tine, ai fi Charlie Brown, băiețelul care păstrează toate tradițiile acestei sărbători și adevărata însemnătate a acestei zile.

Vărsător

Îți place să ieși în față și să lupți pentru cauzele pe care le consideri a fi demne de apărat. La fel ca Rudolph din ‘’Rudolph the Red-Nosed Reindeer’’/”Rudolf, renul cu nasul roșu”, cel care reușește să salveze Crăciunul, ai un spirit independent și ești original. Vizionarea acestui film te va inspira, cu siguranță.

Pești

Ai tendința să devii spiritual și foarte sentimental în preajma sărbătorilor de Crăciun. “It’s a Wonderful Life”/”O viață minunată” spune povestea lui George Bailey, care este ajutat de către un înger să realizeze scopul său pe pământ. Filmul va ajuta și nativii Pești să redescopere sentimentul de compasiune.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×