Perioada sărbătorilor de iarnă este frumoasă, dar și una destul de aglomerată. Și pentru că multe lucruri pot ajunge să se facă pe ultima sută de metri, mâncarea nu are cum să se regăsească pe această listă de ultime sarcini.
Rețete de friptură pentru mesele festive de sărbători
Ca să îți ușurăm munca și alegerile culinare, am pregătit pentru tine o listă cu rețete de friptură pentru mesele festive de sărbători. Fie că preferi carnea de porc, de pui, pe cea de curcan sau peștele, ai de unde alege dacă citești în continuare acest articol.
Fiecare tip de carne are metoda lui specifică de preparare, condimente cu care se potrivește cel mai bine. Chiar dacă friptura de porc este preferata sezonului de iarnă, nici friptura din tipuri de carne mai slabe nu este de ratat.
Friptură de porc cu vin la cuptor. Rețetă pentru masa de Crăciun
O friptură delicioasă are nevoie de câteva trucuri pe care de cele mai multe ori le afli tot încercând. Pentru a prepara și tu cea mai gustoasă și fragedă friptură pentru masa de Crăciun. Nu ai nevoie de condimente speciale pentru a da gust delicios cărnii. Folosește condimentele precum sarea, piperul, boiaua de ardei, cimbrul sau rozmarinul și respectă pașii de preparare de aici.
Friptură de porc cu bere, preparată la cuptor
Marinată cu un amestec de condimete și cu bere, carnea de porc va ieși foarte fragedă, indiferent ce tip de carne alegi. Vestea bună la această rețetă e că poți opta pentru pulpă de porc, mușchi, cotlet, piept de porc sau chiar coaste.