Reclamă

5 zodii ale căror relații se confruntă cu o transformare semnificativă până la sfârșitul lunii mai 2024

Relații mari se vor schimba în viitor pentru unii nativi. Ai mai jos lista cu 5 zodii ale căror relații se confruntă cu o transformare semnificativă până la sfârșitul lunii mai 2024.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 2 mai 2024, 7:24

Luna mai 2024 începe cu Pluto retrograd în Vărsător pe 2 mai. Acest tranzit reprezintă un moment al schimbărilor care au avut loc în viața ta din ianuarie 2024. Pluto retrograd te va ajuta să-ți descoperi sentimentele interioare în timp ce te debarasezi de ce nu mai e necesar.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

5 zodii ale căror relații se confruntă cu o transformare semnificativă

Această energie ajută la curățare. Astfel încât, pe măsură ce Jupiter, planeta abundenței, se schimbă în Gemeni pe 25 mai, poți permite cu adevărat dragostei să intre în viața ta.

Pentru toate zodiile, Jupiter în Gemeni te va ajuta să adopti o nouă perspectivă asupra iubirii. Dar pentru cinci zodii foarte norocoase, luna mai aduce cu sine îmbunătățiri profunde în toate domeniile relațiilor lor, în special cu persoana pe care o iubești cel mai mult.

Săgetător

Mai 2024 îl aduce pe Pluto retrograd în Vărsător pe 2 mai. Acesta servește ca proces de creștere internă înainte de a lua orice decizii mari. Indiferent dacă ești în prezent singură sau într-o relație, luna mai deține puterea de a transforma complet alegerile pe plan amoros pe care le faci.

Reclamă

Pe 25 mai, Jupiter, planeta ta conducătoare, va intra în Gemeni. Te va ajuta să îți dezvolți viața de cuplu. Înțelegând ceea ce s-a întâmplat în alegerile tale anterioare, vei putea profita de energia lui Jupiter în Gemeni pentru a te extinde și a crește în moduri noi.

Vărsător

Este posibil să existe o schimbare semnificativă în ceea ce ai nevoie de la partenerul tău sau de la o relație în mai 2024. Pluto retrogradează în semnul Vărsător. Acest tranzit cosmic te va ajuta să înțelegi mai mult identitatea, ceea ce se reflectă și în tipul de relație pe care vrei să o dezvolți. Te vei simți atrasă să înțelegi mai mult propriile alegeri și să profiți cu adevărat de ceea ce îți dorești de la povestea ta de iubire.

Reclamă

Jupiter se mută în Gemeni din 25 mai până în 2025. Acest lucru te va ajuta să îți extinzi relația și să aduci mai multă bucurie în viața ta. Jupiter este cea mai mare planetă din zodiac. Așa că, orice zonă din viața ta pe care o ocupă va experimenta o creștere extraordinară și noroc în timpul petrecut acolo.

Pești

Una este să te vindeci și alta este să începi să trăiești așa cum ar trebui. Pentru a atrage cu adevărat ceea ce îți dorești, trebuie să fii atentă să nu acționezi impulsiv prin rănile tale, ci prin vindecare. Pluto retrogradează în Vărsător pe 2 mai și te va ajuta în acest sens. Probabil că te vei confrunta cu progresul într-o relație specială din viața ta, fără a lăsa fricile anterioare sau rănile să stea în calea a ceea ce îți dorești cu adevărat.

În timp ce va trebui să iei o decizie conștientă de a merge mai departe spre ceea ce îți dorești, schimbarea lui Jupiter în Gemeni este, de asemenea, o confirmare că o vei primi.

Scorpion

Există ceva care apare în viața ta și care te va ajuta să treci prin tot ceea ce te-a împovărat. Pluto s-a mutat în Vărsător în ianuarie 2024, atrăgându-ți atenția asupra casei tale și asupra celor cu care locuiești. Această energie te ajută să te îndepărtezi de o mentalitate de victimă. În schimb, începe să te ajute să faci diferite alegeri cu privire la viața și relația ta de cuplu.

Pe măsură ce Pluto retrogradează în Vărsător pe 2 mai, vei putea întruchipa multe dintre sentimentele pe care le-ai avut de la începutul anului 2024. Ele te pot ajuta să înțelegi ce trebuie schimbat pentru a crea mai mult spațiu pentru iubire și bucurie.

Balanță

Pentru a avea cu adevărat relația romantică pe care ți-o dorești, mai întâi trebuie să știi ce este aceasta. Cu Nodul Sud în prezent în semnul Balanței, ești îndrumată să treci printr-o vindecare imensă. O fază de creștere în interiorul tău. Pluto retrogradează în Vărsător pe 2 mai în casa căsătoriei. Acesta este momentul să înțelegi și să îmbrățișezi pe deplin ceea ce vrei de la dragoste.

În timpul retrogradului, vei avea timp și spațiu pentru a procesa. În cele din urmă vei acționa în viața ta pentru a implementa ceea ce a apărut. Ai grijă să lași inima să vorbească cu adevărat.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 13 mai – 19 mai 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de tensiuni pe plan amoros în această perioadă. Horoscopul săptămânii 13 mai – 19 mai 2024 vine să aducă vești pentru toate cele 12 zodii în parte. Vor avea loc transformări...
2
cartonașe cu simboluri chinezești ținute în mână de o femeie
Horoscop
5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta. Un nou capitol se deschide în fața lor
Specialiștii în astrologie vin cu informații prețioase în această perioadă. Află care sunt cele 5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta. Celelalte sunt pregătite să-și asculte propriile sentimente și să nu se îndepărteze...
3
O femeie care se uită în frigider, noaptea
Sănătate
Pași pentru a scăpa de grăsimea de pe burtă. Obiceiurile pe care specialiștii le interzic
Renunță la aceste obiceiuri dacă vrei să scapi de grăsimea viscerală. Dacă reușești să o elimini poți reduce și riscul de afecțiuni cronice, cum ar fi bolile de inimă și diabetul. Ai mai jos...
4
fată frumoasă pe un lac ține o lună în mână într-un apus
Horoscop
Cum se manifestă fiecare zodie săptămâna aceasta folosind puterea Lunii. Ce arată astrele
Nu de puține ori, mișcările astrale i-au influențat pe nativi. Află cum se manifestă fiecare zodie săptămâna aceasta folosind puterea lunii. Atrag după sine noi începuturi, asta dacă există dorințe de schimbare. Optimismul și...
5
Șarlotă de căpșuni și pișcoturi pe un platou de sticlă
Rețete
Șarlotă de căpșuni. Rețetă de tort cu pișcoturi și cremă de frișcă
Este sezonul căpșunilor și dorești inspirație pentru deserturi savuroase în care să le incluzi? Poți începe cu o rețetă simplă și rapidă de șarlotă de căpșuni. Este rețeta unui tort fără coacere, având ca...
PARTENERI
×