Reclamă

Mesaje de Crăciun. Cele mai frumoase urări pentru cei dragi

Cadourile sunt pregătite, iar meniul de sărbătoare este stabilit. Mai ai nevoie doar de idei de mesaje de Crăciun pentru cei dragi? Te ajutăm noi cu o selecție care cuprinde cele mai frumoase urări și felicitări pe care le poți trimite prin SMS familiei și prietenilor apropiați. 

Publicat: 22 decembrie 2021, 7:07 / Actualizat: 24 decembrie 2021, 11:43

Uneori este dificil să îți alegi cuvintele pentru a compune mesajul potrivit pentru prieteni și familie. Îți venim în ajutor și îți oferim câteva idei de urări de Crăciun care te pot scoate din impas. 

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Urări frumoase și felicitări pentru prietenii apropiați

  • „Îți doresc ca sărbătorile de iarnă să îți aducă căldură, liniște și armonie în suflet. Crăciun fericit!” 
  • „Învață să culegi din fiecare Crăciun sfințenie, bucurie și lumină, pe care sa o împarți tot anul cu cei dragi! Sărbători fericite!”
  • „Îți doresc să trăiești acest Crăciun ca un adevărat copil: să îl aștepți pe Moș Crăciun, să te bucuri de cadouri și de miros de brad și mere îmbujorate! Crăciun fericit!”
  • „Îți mulțumesc pentru că ești lângă mine și sper să petrecem împreună un Crăciun de poveste cu multă zăpadă, colinde și bucurii!” 
  • „Ești cel mai frumos cadou de Crăciun pe care l-am primit vreodată și îți mulțumesc că exiști! Crăciun de poveste!”

Mesaje de Crăciun pentru cei dragi

Atunci când ești lipsită de inspirație, poți apela cu încredere la aceste urări de Crăciun, care vor fi cu siguranță apreciate de familia ta.

  • „Să îți fie casa, casă, cu bucate noi pe masă, Moș Crăciun cu sacul plin, drumu-n viață cât mai lin! Sărbători fericite și la mulți ani!” 
  • „Cel mai mare cadou pe care ți-l poate aduce acest Crăciun sunt o familie fericită și prieteni dragi aproape. Sărbători de vis!”
  • „În prag de sărbătoare, cu pace, căldură și lumină în suflet, îți doresc să ai parte de zile minunate și liniștite! Crăciun fericit!”
  • „Fie ca aceste sărbători să îți aducă liniște și căldură în suflet! Crăciun fericit alături de familie și cei dragi și un An Nou plin de reușite!” 
  • „Îți urez ca sărbătorile de iarnă să îți aducă sănătate și fericire, împlinirea tuturor dorințelor și sănătate celor dragi ție. La mulți ani fericiți!”
Reclamă

Urări de sărbători care vor aduce zâmbetul pe chipul celor dragi

Urările de Crăciun și felicitările amuzante, transmise familiei și celor dragi, nu au cum să lipsească în perioada Sărbătorilor de iarnă. 

Îți oferim câteva sugestii de mesaje haioase de Crăciun care vor aduce zâmbetul pe chipul celor dragi. 

Reclamă

Idei de mesaje în versuri pe care le poți trimite de Crăciun

  • „Moș Crăciun bate la ușă / Scoate mâna din mănușă / Și îți dă din palma lui, darurile cerului / Lângă brad și lângă foc să te umple de noroc!”
  • „Moșul vine cam tiptil, niciodată nu-l simțim, dar de fiecare dată, lasă-n fiecare poartă: fericire, bucurie, sănătate pe vecie! Crăciun fericit!”
  • „Pe la colțuri unii spun/ Că există Moș Crăciun/ Că i-ai scris și c-o să vină/ Să-ți aducă în pumni lumină/ Lângă brad și lângă foc/ Să-ți aducă mult noroc!”
  • „Ai și tu o viață lungă / Suficient cât să-ți ajungă / Dar de-ai fi puțin mai vesel / Poate n-ai mai fi iar chel / La cadouri mă refer / Pe care nu le dai de fel!”
  • „La mulți ani cu sănătate / Să ai belșug în toate / Bucurii și nestemate / Acum și pe mai departe. Sărbători fericite!”

Urări pe care le poți trimite prietenilor prin SMS

  • „Să ai un Crăciun Fericit și să trăiești în Sărbătoare, să-ți miroasă a brad în casă și a bani în buzunare!”
  • „Sărbători fericite și un brad cât mai frumos. Să vină Moș Crăciun cu un Ferrari și să plece pe jos.”
  • „Dragă Moșule, anul acesta îmi doresc un cont gras și un corp slab. Te rog să nu le amesteci, așa cum ai făcut anul trecut. Mulțumesc anticipat!”
  • „Fie ca sărbătorile de iarnă să te găsească alături de colegii tăi. Cu alte cuvinte, nici anul ăsta nu ai liber de Crăciun.”
  • „Ho, Ho, Ho! Ai văzut vreun ren maro sau un spiriduș în bleu? Să ai Moș gustos, bogat, un An Nou de invidiat, sănătate, la mulți ani… și la mulți bani!”  
Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×