Reclamă

Cu ce zodie se potrivește Balanța cel mai bine în căsătorie. Nativii cu care au compatibilitate perfectă

Să fii într-o relație cu un astfel de nativ nu este o treabă tocmai ușoară. Află cu ce zodie se potrivește Balanța cel mai bine în căsătorie și vezi ce spun specialiștii în astrologie. Găsirea unei persoane cu care să formeze un cuplu este menirea vieții lor.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 10 mai 2024, 9:11
cuplu fericit căsătorit la nuntă alături de prieteni
Află cu ce zodie se potrivește Balanța cel mai bine în căsătorie și vezi ce spun specialiștii în astrologie. Găsirea unei persoane cu care să formeze un cuplu este menirea vieții lor / Shutterstock

Cei născuți în zodia Balanță sunt foarte carismatici. Cu toate acestea, este foarte dificil să fie acceptați așa cum sunt încă de la primele întâlniri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cu ce zodie se potrivește Balanța cel mai bine în căsătorie

Există câteva excepții și sunt câteva zodii care chiar se potrivesc cu Balanța. Altele sunt total nepotrivite și nu se vor înțelege niciodată într-un cuplu. Când vine vorba despre alegerile de suflet, situațiile se vor complica pe parcurs.

Berbec și Balanță

Aceste două zodii sunt foarte puternice. Sunt orientate către o relație serioară. Cu toate că au diferențe de mentalitate, fac o pereche foarte bună pe termen lung. Au și o atracție sexuală puternică, iar acest lucru este fără doar și poate în favoarea lor.

Pe parcurs pot apărea mici neînțelegeri, însă comunicarea este cheia în cazul lor. Au tendința să aibă comportamente impulsive, dar lucrurile vor fi rezolvate ușor.

Reclamă

Leu și Balanță

O astfel de relație poate rezista fără doar și poate pe termen lung. Calitățile lor sunt evidente și sunt descrise ca fiind perfecte. Ambele zodii vor să fie în centrul atenției și pun accent pe optimism în orice situație.

Aleg să fie împreună și odată ce fac această alegere, nu mai pot da înapoi de la nimic. Se bucură când reușesc ceea ce și-au propus și sărbătoresc în doi.

Reclamă

Află totul despre nativii Leu, de la trăsături și până la personalitate. Ce spun astrele.

Fecioară și Balanță

Relația dintre o Fecioară și o Balanță poate rezista fără doar și poate pe termen lung. Fecioarele sunt muncitoare și vor să fie mereu acolo atunci când este nevoie de ele, pe când Balanțele vor să fie lăudate în permanență.

Este posibil să-și dorească o relație pentru că realizează că doar așa pot să realizeze tot ceea ce își propun într-o formă mult mai ușoară, arată Astrology.com.

Balanță și Balanță

Nu este nimic mai evident decât faptul că Balanța se potrivește cu propria reflexie. Motivul este unul simplu, acest nativ își dorește să aibă întotdeauna libertate de exprimare.

Singurul mod prin care o poate obține este de a fi împreună cu cineva care să-i semene la perfecție. Nu își doresc tensiune în relația de cuplu, astfel că își creează propriul ambient pentru acest lucru.

Capricorn și Balanță

Chiar dacă cele două zodii nu au foarte multe lucruri în comun, pot forma o relație serioasă și de lungă durată. Capricorni au intenții serioase și gândesc pe termen lung.

De asemenea, Balanțele sunt foarte determinate să-și construiască o familie și să se bucure de dragostea unui cămin sigur, spune Yourtango.com. Cei doi nativi știu să se distreze, dar și să realizeze planuri serioase de viitor.

Vărsător și Balanță

Acești doi nativi se potrivesc la perfecție. Zodii de aer, este evident că au foarte multe lucruri în comun. În relație lor se pune accentul pe comunicare și pe exprimarea ideilor într-un mod cât mai simplu și concis. Își spun cu lejeritate fiecare gând și planurile de viitor sunt extrem de ușor de realizat.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Un copil care ține un fluture în palme
Horoscop
Cea mai norocoasă zi din această vară pentru fiecare semn zodiacal. Află când te vei bucura de succes
Vara este aproape, iar lucrurile par mai frumoase pe măsură ce ne îndreptăm atenția către următoarele luni distracție. Dacă ai căutat momentul perfect pentru a face pauză în ceea ce privește responsabilitățile și pentru...
2
Victoria Silvstedt surprinsă într-o fotografie portret la Festivalul de Film de la Cannes 2024
Divertisment
Victoria Silvstedt a fost la un pas de un accident vestimentar. Rochia îndrăzneață a lăsat multe zone la vedere
Victoria Silvstedt a fost la un pas de un accident vestimentar. Rochia îndrăzneață a artistei a lăsat multe zone la vedere. Aceasta a avut nevoie de ajutor pentru a depăși momentul jenant de pe...
3
Gavin Rossdale și Xhoana X se sărută
Divertisment
Gavin Rossdale se întâlnește cu o femeie cu 23 de ani mai tânără. Noua iubită a cântărețului seamănă cu fosta sa soție, Gwen Stefani
Gavin Rossdale se întâlnește cu o femeie cu 23 de ani mai tânără. Noua iubită a cântărețului seamănă perfect cu fosta sa soție, Gwen Stefani. Paparazzi i-au surprins pe cei doi îndrăgostiți într-o vacanță...
4
Cuplu care face sport
Sănătate
Câte zile pe săptămână e recomandat să te antrenezi. Ce spun specialiștii despre exercițiile fizice
Pentru că sezonul de plajă se apropie cu pași rapizi, mulți oameni probabil se întreabă dacă pot recupera timpul pierdut făcând exerciții fizice în fiecare zi până la vacanța de vară. Răspunsul este mai...
5
Naomi Campbell într-o fotografie portret la Festivalul de Film de la Cannes 2024
Divertisment
Naomi Campbell a întors toate privirile asupra sa la Festivalul de Film de la Cannes 2024. Modelul a purtat o rochie care nu a lăsat loc imaginației
Naomi Campbell a întors toate privirile asupra sa la Festivalul de Film de la Cannes 2024. Modelul a purtat o rochie care nu a lăsat loc imaginației. Vedeta, în vârstă de 53 de ani,...
PARTENERI
×