Reclamă
migdale
Rețete
// 6 mai 2024
Tartă de Santiago. Rețetă tradițională din bucătăria spaniolă
Rețeta de tartă de Santiago aparține bucătăriei tradiționale spaniole și își are originea în regiunea Galicia. Denumirea i-a fost atribuită după numele orașului în care a apărut, dar și după numele sfântului patron al Spaniei, Santiago, adică Sfântul Iacob.
Reclamă
Sănătate
// 4 martie 2024
Laptele de ovăz vs. laptele de migdale. Care este mai potrivit într-o dietă sănătoasă
Dietele vegetariene sunt pe val și includ de ceva timp lactate care respectă anumite sensibilități. Un duel recent în dietele vegane este cel dintre laptele de ovăz vs. laptele de migdale. Care e diferența dintre ele la nivel de nutrienți și beneficii pentru sănătate? Care este mai recomandat într-o dietă sănătoasă și ce specific au comparativ cu laptele de vacă?
Rețete
// 22 februarie 2023
Ruladă de cacao cu migdale și creme de ciocolată
Pentru momentele dulci petrecute alături de familie și prieteni, îți recomandăm să prepari o delicioasă și spectaculoasă ruladă de cacao cu migdale și creme de ciocolată cu caise din compot.
Frumusețe
// 9 februarie 2023
Beneficiile uleiului de migdale asupra părului. Sfaturi de utilizare din partea dermatologilor
Dermatologii spun care sunt beneficiile uleiului de migdale asupra părului. Acesta lupta împotriva căderii părului, datorită compoziției sale bogată în nutrienți de calitate. Migdalele sunt apreciate încă de pe vremea culturilor antice pentru proprietățile lor vindecătoare.
Reclamă
Rețete
// 25 ianuarie 2023
Biscotti sau Cantucci. Rețetă de biscuiți toscani cu migdale
Biscotti sau Cantucci sunt denumirile unor biscuiți cu migdale, delicioși și foarte aromați, din bucătăria italiană. Interesant la acești biscuiți este modul de preparare. Biscuiții se coc de două ori, după cum se înțelege și din traducerea cuvântului biscotti (bis+cotto).
Rețete
// 24 ianuarie 2023
Prăjitura Verdens Beste. Cea mai bună prăjitură din lume
Prăjitura Verdens Beste, în traducere „cea mai bună prăjitură din lume”, este o prăjitură tradițională norvegiană, apărută în jurul anilor ’30. În anul 2002 a fost votată prăjitura națională a Norvegiei. Descoperă mai jos rețeta acestui desert cu aromă de migdale.
Sănătate
// 28 noiembrie 2022
Beneficiile consumului zilnic de migdale. Cum le poți integra în alimentația ta
Pentru că a sosit deja sezonul rece și ai nevoie de o imunitate puternică, poți apela cu încredere la migdale. Migdale poate fi considerate un super-aliment. Pe lângă faptul că este o gustare sănătoasă și sățioasă, migdalele îți mențin în parametrii normali apetitul. Hai să aflăm împreună care sunt beneficiile consumului zilnic de migdale.
Sănătate
// 25 octombrie 2022
Laptele de migdale sau laptele de ovăz. Care dintre aceste două băuturi este mai sănătoasă
Dacă încerci să eviți laptele care provine din sursă animală, atunci laptele vegetal ar putea fi o variantă potrivită pentru tine. În plus, acesta este ideal pentru persoanele care se confruntă cu probleme din cauza intoleranței la lactoză. Există câteva lucruri esențiale pe care ar trebui să le cunoști înainte de a alege varianta potrivită pentru tine. Experții vin să lămurească dacă este indicat laptele de migdale sau laptele de ovăz. Care dintre aceste băuturi crezi că este mai potrivită pentru sănătatea ta?
Rețete
// 16 martie 2022
Lapte de migdale preparat în casă
Pentru că laptele vegetal este o alternativă sănătoasă care poate înlocui laptele animal în perioadele de post și nu numai, îți oferim o rețetă de lapte de migdale preparat în casă. Atunci când îți dorești să adopți un stil de viață sănătos sau doar să respecți zilele de post, poți apela cu încredere la ingredientele vegetale pe care le poți procesa în casă.
Rețete
// 16 februarie 2022
Macarons cu aromă de fructe, mici și delicate bijuterii culinare
Dacă vrei să te aventurezi în bucătărie preparând un desert de senzație cu care să-i impresionezi pe cei dragi, îți oferim o rețetă de macarons cu aromă de fructe.
Sănătate
// 14 octombrie 2021
Migdale înmuiate în apă, crude sau prăjite: care dintre ele aduc mai multe beneficii organismului
Migdalele se numără printre alimentele preferate pentru gustări. Sunt mulți cei care le preferă în locul nucilor sau al fisticului, de exemplu. Puțini știu însă că beneficiilor lor pentru sănătate sunt înbunătățite semnificativ după ce coaja acestora a fost îndepărtată. De ce e mai bine să consumi migdale după ce au fost înmuiate în apă.
Rețete
// 4 octombrie 2021
Tort de mere Streusel. Rețetă din bucătăria germană
Dacă ești în căutarea unui desert specific toamnei, îți oferim rețeta unui delicios tort de mere Streusel. Este o rețetă simplă, din bucătăria germană, preparată cu minimum de efort, dar și foarte delicioasă!
Sănătate
// 9 septembrie 2021
Beneficiile consumului de migdale înmuiate în apă. Trei motive pentru care să le incluzi în dieta ta
Beneficiile consumului de migdale înmuiate în apă se vor simți în primul rând asupra sistemului tău digestiv. Înmuierea migdalelor în apă te va ajuta să absorbi mult mai ușor nutrienții care se găsesc în ele. În plus, migdalele care sunt decojite înainte de a fi consumate îți vor aduce în organism un plus de vitamina E.