Reclamă

migdale

Migdale, lăsate la înmuiat într-un bol cu apă, așezat pe un blat de bucătărie închis la culoare
Sănătate
// 14 octombrie 2021

Migdale înmuiate în apă, crude sau prăjite: care dintre ele aduc mai multe beneficii organismului

Migdalele se numără printre alimentele preferate pentru gustări. Sunt mulți cei care le preferă în locul nucilor sau al fisticului, de exemplu. Puțini știu însă că beneficiilor lor pentru sănătate sunt înbunătățite semnificativ după ce coaja acestora a fost îndepărtată. De ce e mai bine să consumi migdale după ce au fost înmuiate în apă.
Reclamă
Porție de Tort de mere Streusel pe o farfurie albă, alături de tortul secționat și două mere
Rețete
// 4 octombrie 2021

Tort de mere Streusel. Rețetă din bucătăria germană

Dacă ești în căutarea unui desert specific toamnei, îți oferim rețeta unui delicios tort de mere Streusel. Este o rețetă simplă, din bucătăria germană, preparată cu minimum de efort, dar și foarte delicioasă!
O femeie frumoasă într-o bucătărie, care poartă un tricou alb și ține în mână un bol cu migdale înmuiate în apă
Sănătate
// 9 septembrie 2021

Beneficiile consumului de migdale înmuiate în apă. Trei motive pentru care să le incluzi în dieta ta

Beneficiile consumului de migdale înmuiate în apă se vor simți în primul rând asupra sistemului tău digestiv. Înmuierea migdalelor în apă te va ajuta să absorbi mult mai ușor nutrienții care se găsesc în ele. În plus, migdalele care sunt decojite înainte de a fi consumate îți vor aduce în organism un plus de vitamina E.
×