Reclamă
migdale

Sănătate
// 14 octombrie 2021
Migdale înmuiate în apă, crude sau prăjite: care dintre ele aduc mai multe beneficii organismului
Migdalele se numără printre alimentele preferate pentru gustări. Sunt mulți cei care le preferă în locul nucilor sau al fisticului, de exemplu. Puțini știu însă că beneficiilor lor pentru sănătate sunt înbunătățite semnificativ după ce coaja acestora a fost îndepărtată. De ce e mai bine să consumi migdale după ce au fost înmuiate în apă.
Reclamă

Rețete
// 4 octombrie 2021
Tort de mere Streusel. Rețetă din bucătăria germană
Dacă ești în căutarea unui desert specific toamnei, îți oferim rețeta unui delicios tort de mere Streusel. Este o rețetă simplă, din bucătăria germană, preparată cu minimum de efort, dar și foarte delicioasă!

Sănătate
// 9 septembrie 2021
Beneficiile consumului de migdale înmuiate în apă. Trei motive pentru care să le incluzi în dieta ta
Beneficiile consumului de migdale înmuiate în apă se vor simți în primul rând asupra sistemului tău digestiv. Înmuierea migdalelor în apă te va ajuta să absorbi mult mai ușor nutrienții care se găsesc în ele. În plus, migdalele care sunt decojite înainte de a fi consumate îți vor aduce în organism un plus de vitamina E.