Reclamă
migdale
Rețete
// 22 februarie 2023
Ruladă de cacao cu migdale și creme de ciocolată
Pentru momentele dulci petrecute alături de familie și prieteni, îți recomandăm să prepari o delicioasă și spectaculoasă ruladă de cacao cu migdale și creme de ciocolată cu caise din compot.
Reclamă
Rețete
// 25 ianuarie 2023
Biscotti sau Cantucci. Rețetă de biscuiți toscani cu migdale
Biscotti sau Cantucci sunt denumirile unor biscuiți cu migdale, delicioși și foarte aromați, din bucătăria italiană. Interesant la acești biscuiți este modul de preparare. Biscuiții se coc de două ori, după cum se înțelege și din traducerea cuvântului biscotti (bis+cotto).
Rețete
// 24 ianuarie 2023
Prăjitura Verdens Beste. Cea mai bună prăjitură din lume
Prăjitura Verdens Beste, în traducere „cea mai bună prăjitură din lume”, este o prăjitură tradițională norvegiană, apărută în jurul anilor ’30. În anul 2002 a fost votată prăjitura națională a Norvegiei. Descoperă mai jos rețeta acestui desert cu aromă de migdale.
Sănătate
// 28 noiembrie 2022
Beneficiile consumului zilnic de migdale. Cum le poți integra în alimentația ta
Pentru că a sosit deja sezonul rece și ai nevoie de o imunitate puternică, poți apela cu încredere la migdale. Migdale poate fi considerate un super-aliment. Pe lângă faptul că este o gustare sănătoasă și sățioasă, migdalele îți mențin în parametrii normali apetitul. Hai să aflăm împreună care sunt beneficiile consumului zilnic de migdale.
Reclamă
Rețete
// 16 martie 2022
Lapte de migdale preparat în casă
Pentru că laptele vegetal este o alternativă sănătoasă care poate înlocui laptele animal în perioadele de post și nu numai, îți oferim o rețetă de lapte de migdale preparat în casă. Atunci când îți dorești să adopți un stil de viață sănătos sau doar să respecți zilele de post, poți apela cu încredere la ingredientele vegetale pe care le poți procesa în casă.
Sănătate
// 14 octombrie 2021
Migdale înmuiate în apă, crude sau prăjite: care dintre ele aduc mai multe beneficii organismului
Migdalele se numără printre alimentele preferate pentru gustări. Sunt mulți cei care le preferă în locul nucilor sau al fisticului, de exemplu. Puțini știu însă că beneficiilor lor pentru sănătate sunt înbunătățite semnificativ după ce coaja acestora a fost îndepărtată. De ce e mai bine să consumi migdale după ce au fost înmuiate în apă.
Rețete
// 4 octombrie 2021
Tort de mere Streusel. Rețetă din bucătăria germană
Dacă ești în căutarea unui desert specific toamnei, îți oferim rețeta unui delicios tort de mere Streusel. Este o rețetă simplă, din bucătăria germană, preparată cu minimum de efort, dar și foarte delicioasă!
Sănătate
// 9 septembrie 2021
Beneficiile consumului de migdale înmuiate în apă. Trei motive pentru care să le incluzi în dieta ta
Beneficiile consumului de migdale înmuiate în apă se vor simți în primul rând asupra sistemului tău digestiv. Înmuierea migdalelor în apă te va ajuta să absorbi mult mai ușor nutrienții care se găsesc în ele. În plus, migdalele care sunt decojite înainte de a fi consumate îți vor aduce în organism un plus de vitamina E.