Reclamă

migdale

Laptele de ovăz vs. laptele de migdale. Care este mai potrivit într-o dietă sănătoasă
Sănătate
// 4 martie 2024

Laptele de ovăz vs. laptele de migdale. Care este mai potrivit într-o dietă sănătoasă

Dietele vegetariene sunt pe val și includ de ceva timp lactate care respectă anumite sensibilități. Un duel recent în dietele vegane este cel dintre laptele de ovăz vs. laptele de migdale. Care e diferența dintre ele la nivel de nutrienți și beneficii pentru sănătate? Care este mai recomandat într-o dietă sănătoasă și ce specific au comparativ cu laptele de vacă?
Reclamă
Ruladă de cacao cu migdale și creme de ciocolată
Rețete
// 22 februarie 2023

Ruladă de cacao cu migdale și creme de ciocolată

Pentru momentele dulci petrecute alături de familie și prieteni, îți recomandăm să prepari o delicioasă și spectaculoasă ruladă de cacao cu migdale și creme de ciocolată cu caise din compot.
Beneficiile uleiului de migdale asupra părului. Sfaturi de utilizare din partea dermatologilor
Frumusețe
// 9 februarie 2023

Beneficiile uleiului de migdale asupra părului. Sfaturi de utilizare din partea dermatologilor

Dermatologii spun care sunt beneficiile uleiului de migdale asupra părului. Acesta lupta împotriva căderii părului, datorită compoziției sale bogată în nutrienți de calitate. Migdalele sunt apreciate încă de pe vremea culturilor antice pentru proprietățile lor vindecătoare.
Biscotti sau Cantucci. Rețetă de biscuiți toscani cu migdale
Rețete
// 25 ianuarie 2023

Biscotti sau Cantucci. Rețetă de biscuiți toscani cu migdale

Biscotti sau Cantucci sunt denumirile unor biscuiți cu migdale, delicioși și foarte aromați, din bucătăria italiană. Interesant la acești biscuiți este modul de preparare. Biscuiții se coc de două ori, după cum se înțelege și din traducerea cuvântului biscotti (bis+cotto).
Reclamă
Prăjitura Verdens Beste. Cea mai bună prăjitură din lume
Rețete
// 24 ianuarie 2023

Prăjitura Verdens Beste. Cea mai bună prăjitură din lume

Prăjitura Verdens Beste, în traducere „cea mai bună prăjitură din lume”, este o prăjitură tradițională norvegiană, apărută în jurul anilor ’30. În anul 2002 a fost votată prăjitura națională a Norvegiei. Descoperă mai jos rețeta acestui desert cu aromă de migdale.
Beneficiile consumului zilnic de migdale. Cum le poți integra în alimentația ta
Sănătate
// 28 noiembrie 2022

Beneficiile consumului zilnic de migdale. Cum le poți integra în alimentația ta

Pentru că a sosit deja sezonul rece și ai nevoie de o imunitate puternică, poți apela cu încredere la migdale. Migdale poate fi considerate un super-aliment. Pe lângă faptul că este o gustare sănătoasă și sățioasă, migdalele îți mențin în parametrii normali apetitul. Hai să aflăm împreună care sunt beneficiile consumului zilnic de migdale.
Laptele de migdale sau laptele de ovăz. Care dintre aceste două băuturi este mai sănătoasă
Sănătate
// 25 octombrie 2022

Laptele de migdale sau laptele de ovăz. Care dintre aceste două băuturi este mai sănătoasă

Dacă încerci să eviți laptele care provine din sursă animală, atunci laptele vegetal ar putea fi o variantă potrivită pentru tine. În plus, acesta este ideal pentru persoanele care se confruntă cu probleme din cauza intoleranței la lactoză. Există câteva lucruri esențiale pe care ar trebui să le cunoști înainte de a alege varianta potrivită pentru tine. Experții vin să lămurească dacă este indicat laptele de migdale sau laptele de ovăz. Care dintre aceste băuturi crezi că este mai potrivită pentru sănătatea ta?
Lapte de migdale preparat în casă
Rețete
// 16 martie 2022

Lapte de migdale preparat în casă

Pentru că laptele vegetal este o alternativă sănătoasă care poate înlocui laptele animal în perioadele de post și nu numai, îți oferim o rețetă de lapte de migdale preparat în casă. Atunci când îți dorești să adopți un stil de viață sănătos sau doar să respecți zilele de post, poți apela cu încredere la ingredientele vegetale pe care le poți procesa în casă.
Macarons cu aromă de fructe, mici și delicate bijuterii culinare
Rețete
// 16 februarie 2022

Macarons cu aromă de fructe, mici și delicate bijuterii culinare

Dacă vrei să te aventurezi în bucătărie preparând un desert de senzație cu care să-i impresionezi pe cei dragi, îți oferim o rețetă de macarons cu aromă de fructe.
Migdale înmuiate în apă, crude sau prăjite: care dintre ele aduc mai multe beneficii organismului
Sănătate
// 14 octombrie 2021

Migdale înmuiate în apă, crude sau prăjite: care dintre ele aduc mai multe beneficii organismului

Migdalele se numără printre alimentele preferate pentru gustări. Sunt mulți cei care le preferă în locul nucilor sau al fisticului, de exemplu. Puțini știu însă că beneficiilor lor pentru sănătate sunt înbunătățite semnificativ după ce coaja acestora a fost îndepărtată. De ce e mai bine să consumi migdale după ce au fost înmuiate în apă.
Tort de mere Streusel. Rețetă din bucătăria germană
Rețete
// 4 octombrie 2021

Tort de mere Streusel. Rețetă din bucătăria germană

Dacă ești în căutarea unui desert specific toamnei, îți oferim rețeta unui delicios tort de mere Streusel. Este o rețetă simplă, din bucătăria germană, preparată cu minimum de efort, dar și foarte delicioasă!
Beneficiile consumului de migdale înmuiate în apă. Trei motive pentru care să le incluzi în dieta ta
Sănătate
// 9 septembrie 2021

Beneficiile consumului de migdale înmuiate în apă. Trei motive pentru care să le incluzi în dieta ta

Beneficiile consumului de migdale înmuiate în apă se vor simți în primul rând asupra sistemului tău digestiv. Înmuierea migdalelor în apă te va ajuta să absorbi mult mai ușor nutrienții care se găsesc în ele. În plus, migdalele care sunt decojite înainte de a fi consumate îți vor aduce în organism un plus de vitamina E.
×