Reclamă

Jennifer Lopez are cea mai scumpă geantă scoasă vreodată la vânzare. Prețul unui astfel de accesoriu este enorm

Jennifer Lopez are cea mai scumpă geantă scoasă vreodată la vânzare. Prețul unei astfel de accesoriu este enorm. Geanta Birkin din piele de crocodil are o valoare estimată de 432.000 de dolari.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 25 aprilie 2024, 7:33 / Actualizat: 25 aprilie 2024, 11:33

Vedeta în vârstă de 54 de ani a purtat un pulover cu mâneci supradimensionate pe care l-a asortat cu pantaloni albi. Ținuta a fost completată cu o pereche de pantofi sport și ochelari de soare cu rame mari.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jennifer Lopez are cea mai scumpă geantă scoasă vreodată la vânzare

Într-o mână Jennifer purta cea mai faimoasă geantă Birkin de la Hermes, cea mai scumpă scoasă vreodată la vânzare. Cu puțin timp înainte, artista a anunțat data lansării trailerului noului ei film, Atlas.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Jennifer Lopez, într-o ținută casual, cu o geantă de peste 400 000 de dolari
Într-o mână Jennifer purta cea mai faimoasă geantă Birkin de la Hermes, cea mai scumpă scoasă vreodată la vânzare / Profimedia Images

Atlas este un film thriller SF, cu Sterling K. Brown și pe Simu Liu, actor de origine canadiană. Povestea filmului o are în prim plan pe Atlas Shepherd (rol interpretat de Jennifer), un analist de date genial, dar mizantropic, cu o profundă neîncredere în inteligența artificială.

Reclamă

Ea se alătură unei misiuni de a captura un robot renegat cu care împărtășește un trecut misterios. Când planurile dau greșit, singura ei speranță de a salva viitorul umanității de AI este să aibă încredere în el.

Înainte de Atlas, ultimul film în care a jucat Jennifer a fost scris, regizat, produs și finanțat de ea însăși. Acesta se numește This Is Me… Now: A Love Story și a fost însoțit de un album muzical, This Is Me… Now, continuarea filmului This Is Me… Then din 2002 și de un documentar, The Greatest Love Story Never Told.

Toate au fost inspirate de soțul ei Ben Affleck, cu care Jennifer s-a căsătorit în 2022, la 20 de ani după ce au fost logodiți prima dată.

Reclamă

În perioada în care au fost despărțiți, Jennifer a devenit mamă pentru gemenii Max și Emme, în vârstă de 16 ani, pe care îi are cu al treilea fost soț al ei Marc Anthony.

Între timp, Ben a avut și el trei copii, pe Violet, de 18 ani, pe Fin, de 15 ani și pe Samuel, de 12 ani, cu prima sa soție Jennifer Garner.

Jennifer Lopez a făcut profit după ce a vândut un penthouse în New York

Jennifer a avut parte de un program aglomerat în ultimul timp. Pe lângă proiectele în care este implicată, ea și-a vândut în sfârșit penthouse-ul din New York. Proprietatea era pe piață de șapte ani.

Potrivit New York Post, reședința luxoasă cu două etaje a lui J.Lo a fost listată pentru prima dată în 2017 la 26,95 milioane de dolari.

Identitatea cumpărătorului și prețul final de vânzare sunt necunoscute. Cu toate acestea, cel mai recent preț cerut fusese scăzut la 24,99 milioane de dolari.

Reședința luxoasă este situată în cartierul Madison Square North, cunoscut și sub numele de NoMad.

Când Jennifer a cumpărat casa în 2014, aceasta a achiziționat-o cu suma de 20,1 milioane de dolari, susține New York Post. Clădirea în sine, construită în 1924, are un total de patru unități penthouse, cu alți rezidenți inclusiv Chelsea Clinton. Clădirea Whitman are, de asemenea, un portar 24/7, precum și un depozit.

Casa lui J.Lo se întindea pe o suprafață de 6.454 de metri pătrați, cu spațiu suplimentar în aer liber în valoare de 3.000 de metri pătrați. Locuința mai are terase private și o terasă pe acoperiș pentru a permite rezidenților să se bucure de orizontul pitoresc al orașului.

Penthouse-ul are patru dormitoare, șase băi, precum și un lounge și două frigidere pentru vinuri.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Trei bucăți de friptură de miel cu vin și usturoi într-un bol
Rețete
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Dacă ești în căutare de rețete culinare tradiționale pentru masa de Paște, îți oferim drept inspirație și rețeta de friptură de miel cu vin și usturoi. Este simplă, rapidă și ușoară. Friptura de miel...
2
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
3
O femeie în rochie albă, cu aripi în spate
Horoscop
3 zodii au noroc în dragoste până pe 7 mai 2024. Luna aceasta promite sentimente intense
Luna mai 2024 ne aduce atât de mult noroc în dragoste încât s-ar putea să fim fericiți toată luna. Anumiți nativi sunt îndrăgostiți și pot ajunge să facă pasul cel mare. Ai mai jos...
4
O femeie care vopsește un ou cu ajutorul unuo șervețel
Timp liber
Ouă vopsite cu șervețele. Cum poți avea cele mai frumoase modele
În mod tradițional, ouăle de Paște se vopsesc în Joia Mare. Creștinii ortodocși obișnuiesc să înroșească ouăle de Paște sau să le ofere diferite modele spectaculoase. Îți oferim în cele ce urmează o nouă...
5
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
PARTENERI
×