De pe masa de Crăciun sau Revelion nu lipsesc aperitivele. Ele dau startul ospățului. Pentru a ieși un pic din tipare, poți înlocui celebra salată beouf cu rulade sau ouă umplute cu gust de sărbătoare.
Rețete de aperitive pentru mesele festive de Crăciun și Revelion
Este o tradiție ca preparatele precum piftia să se consume în timpul sărbătorilor de iarnă. Cu toate acestea, dacă vrei ceva diferit, nu ezita să încerci din rețetele de mai jos.
Rețetă simplă de ouă murate, pentru platoul cu aperitive
Gustul lor ușor picant și acrișor e perfect pentru a însoți diverse preparate mai bogate în grăsimi. Culoarea intensă a ouălor le face și mai apetisante și cu siguranță vor fi punctul de atracție al mesei de sărbătoare.
Biluțe de brânză cu ardei și condimente
Pe lângă faptul că aceste biluțe de brânză cu ardei și condimente sunt ușor de preparat, gustul și aspectul lor sunt perfecte pentru platoul de aperitive de pe masa de Crăciun sau Revelion. Ține cont în alegerea lor și de faptul că ai nevoie de doar trei ingrediente.