Reclamă

Ce culoare de geantă se potrivește cu orice fel de haine. Trucuri de stil pentru o apariție de senzație

Când vine vorba de accesoriul perfect, geanta nu trebuie să lipească din garderoba unei femei. Este important să găsești o geantă versatilă care să se potrivească cu mai multe tipuri de ținute, dar și evenimentele la care participi. Geanta este mai mult decât un accesoriu care adaugă stil și eleganță unei ținute. Geanta poate fi un accesoriu util pentru a depozita obiectele mici de care ai nevoie. Descoperă ce culoare de geantă se potrivește cu orice fel de haine. Iată câteva trucuri de stil pentru o apariție de senzație.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 26 martie 2024, 4:03

Să potrivești culoarea genții cu ținta pe care o porți poate fi o adevărată provocare. O geantă versatilă este mai mult decât necesară pentru a putea să o asortezi mai multor ținute într-un mod elegant. Nu orice culoare a accesoriilor pe care le alegi se potrivește cu ținuta pe care o porți, spun specialiștii.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Ce culoare de geantă se potrivește cu orice fel de haine

Cum geanta nu ar trebui să lipsească din ținuta unei femei, specialiștii spun că este important să cunoști culorile care se potrivesc cu orice haine. Indiferent de piesele vestimentare pe care le alegi, aceste genți vor completa armonios întreaga imagine și nu vor atrage atenția într-un sens negativ. Gențile alese cu atenție pot completa o ținută și te pot ajuta în momentele în care ești în impas.

Gențile negre

Geanta neagră este clasică șinu se va demoda niciodată. Este o culoare puternică și oferă un contrast simplu, dar elegant. Este ușor de potrivit cu ținutele pe care le alegi, indiferent de modelul genții tale.

O geantă neagră poate face cu ușurință tranziția de la o ținută formală la una casual. Astfel, poți să creezi diferite ținute fără să-ți fie teamă că ai ales accesoriul nepotrivit.

Reclamă

Eleganța și simplitatea unei genți negre face din aceasta o alegere ideală atât de timp de zi, cât și pe timp de noapte. Specialiștii în modă spun că un astfel de accesoriu nu ar trebui să lipsească din garderoba unei femei.

Gențile nude

O geantă nude sau beige este nelipsită din garderoba unei femei. Aceste culori se armonizează cu orice alte nuanțe pe care le alegi. Sunt culori pe care le poți integra în ținute vibrante sua în ținute simple și neutre. Aceste tipuri de genți conferă mai multă armonie unui look.

Reclamă

În plus, din punct de vedere vizual, ținutele tale vor părea mult mai echilibrate și mai bine puse la punct.

Nuanțele de nude și beige se contopesc cu ținutele pe care le alegi, cu tonul pielii, dar și cu locul în care urmează să ieși.

Gențile albastru marin

Nuanțele de albastru marin sunt versatile și pot fi comparate cu cele de negru. Este o culoare închisă, neutră, care poate fi integrată într-o mulțime de ținute care au palete diferite de culori.

O geantă într-o nuanță de albastru marin nu ar trebui să lipsească din garderoba unei femei. În plus, aceste culori dau o eleganță aparte unei ținute și o fac să pară mult mai sofisticată.

Specialiștii în modă spun că gențile în nuanțe de albastru marin oferă mai multă dimensiune ținutelor și le completează în mod armonios.

Gențile gri

Specailiștii de la Parade.com spun că gențile gri nu ar trebui să lipsească din garderoba femeilor. La fel ca cele nude, gențile gri pot fi integrate într-o mulțime de ținte. Griul rămâne o nuanță elegantă și atemporală, care poate fi integrată indiferent de evenimentul la care urmează să participi.

Poate fi asociată unei ținute vibrante, dar și unei ținute simple, dar elegante.

Gențile burgundy

Dacă vrei să adaugi puțină culoare garderobei tale, dar îți dorești o geantă care să fie versatilă, atunci poți opta pentru gențile în nuanțe de burgundy.

Această culoare este vibrantă și a căpătat tot mai multă popularitate în ultimii ani. Descoperă și care este culoarea anului 2024. Această nunață este la mare căutare. Bourgundy se potrivește foarte bine cu ținutele în tonuri neutre.

Totodată, poate fi inclusă și în ținute colorate. Poate fi o notă de eleganță într-o ținută banală sau un element simplu într-o ținută rafinată. Este o nuanță versatilă care o face ușor de asociat cu orice tip de ținută ai alege. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×