Reclamă

Delia Cârstea, despre relația cu Lino Golden și descoperirea feminității: „A fost totul foarte rapid, a fost o conexiune instantă la noi doi”

Delia Cârstea a intrat mai mult în atenția presei după participarea alături de Lino Golden la emisiunea Power Couple. Chiar dacă toată lumea o știe drept „partenera lui Lino”, Delia are o comunitate imensă de urmăritori pe rețele sociale. Iar pentru că a devenit și mai apreciată după apariția la TV, am invitat-o la interviul CaTine.ro ca să aflăm mai multe despre ea, despre relația lor, dar și despre valorile care au făcut-o ceea ce este ea acum, o femeie puternică.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 22 aprilie 2024, 13:19 / Actualizat: 23 aprilie 2024, 9:43
Delia Cârstea, picior peste picior, pe un fotoliu, la interviul CaTine.ro
Delia Cârstea a intrat mai mult în atenția presei după participarea alături de Lino Golden la emisiunea Power Couple / CaTine.ro

Frumoasa brunetă nu mai este acum doar iubita lui Lino. Interviul a fost filmat înainte de ziua nunții, iar în momentul publicării, cei doi sunt deja soț și soție. Deși a avut o perioadă aglomerată cu pregătirile pentru nuntă, Delia a mărturisit că trăiește o viață liniștită în brațele artistului și că este ceea ce și-a dorit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Delia Cârstea, despre relația cu Lino Golden și descoperirea feminității

Delia și Lino au ținut zilele trecute primele pagini ale presei din România. Decizia căsătoriei a fost una spontană, așa că emoțiile au fost și ele multe înainte de marele eveniment din viața lor de cuplu. Dacă ceremonia de căsătorie a fost una restrânsă, doar cu prieteni apropiați, petrecerea a fost una spectaculoasă. Și ca orice femeie care vrea să arate divin în ziua în care rostește marele „DA”, Delia ne-a spus că și ținutele ei au fost pe măsura evenimentului. Nici nu avea cum să fie altfel, având în vedere că tânăra are foarte multă grijă de ea și de aspectul său fizic.

– Cum ai grijă de tine însăți? Cum te menții în formă și echilibrată?
– În primul rând, merg la sală aproape în fiecare zi. Mi-aș dori să merg în fiecare zi, dar de obicei mai apar și alte lucruri de făcut, însă încerc să o prioritizez. Skincare-ul e sfânt de fiecare dată pentru că am văzut în jurul meu fete care au avut probleme cu acneea sau au, ori cu pete și așa mai departe, și vreau să mă feresc de ele. Am fost printre norocoasele care nu prea au avut parte de așa ceva. Părul e sfânt pentru mine pentru că am avut o perioadă din viață în care mă vopseam foarte des și în culori în opoziție totală și am rămas fără păr. Părul meu natural e foarte scurt, în momentul acesta am extensii.

Cum a ajuns Delia la aspectul fizic de acum

– Ce a însemnat pentru tine perioada copilăriei și cum te-a modelat ca tânăr adult?
– Când eram mică admiram foarte mult tot ce vedeam în online. Eu am avut acces la internet de mică și mi se părea că sunt total opusul. Chiar dacă eu avea 12 ani și nici măcar nu puteam să mă apropii de ce vedeam pe internet pentru că eram un copil, visam să fiu. Doar că în acea perioadă eram foarte slabă, aproape de anorexie. Îmi ieșeau cumva genunghii în exterior, părul îl aveam destul de lung doar că era foarte rar, nu puteam să visez la coafurile pe care le vedeam și încercam să învăț să mă machiez (…). Mi-am impus singură că trebuie să ating perfecțiunea pe care o aveam eu în mintea mea.

Reclamă

Delia a început să ia în greutate cu ajutorul mamei sale, datorita unor vitamine, doar că nu a scăpat de probleme. S-a îngrășat mai mult decât trebuia. Și dorința ei de a se apropia de ceea ce ea considera perfecțiune nu s-a oprit aici. După vârsta de 18 ani, și-a pus acid în buze ca să scape de complexul de buze subțiri. Și cu părul a experimentat mult până a ajuns la ceea ce îi place. Soția lui Lino ne-a mărturisit că timp de aproximativ 5 ani s-a ras în cap.

Toate s-au oprit însă atunci când s-a îngrașat. Atunci s-a tras o linie și nu a mai avut grijă deloc de ea. Tot mama ei a fost care i-a spus prin anumite cuvinte dure că trebuie să slăbească și a motivat-o să ia măsuri.

Delia fost sinceră și ne-a spus că a slăbit nesănătos, prin înfometare și foarte multa sală. Nu consuma nici gumă de mestecat, nici apă minerala, a slăbit drastic, rapid, dar spre norocul ei nu a rămas cu nicio problemă de sănătate.

Reclamă

Delia Cârstea are o relație extraordinară cu familia ei

Soția lui Lino ne-a spus că a început două facultăți pe care nu le-a mai terminat niciodată. Chiar dacă a renunțat pentru că nu a reușit să se integreze, părinții au susținut-o mereu în tot. Indiferent de deciziile pe care le-a luat, ei au fost acolo ca să o îndrume.

– În ce fel consideri că a contribuit relația pe care o ai cu părinții tăi la tine, cea de acum?
– Relația cu părinții mei este cea care m-a format în totalitate. De când m-am născut și până în prezent, ei sunt cei mai buni prieteni ai mei. Nu am pe nimeni mai apropiat în viața mea decât sunt mama și tata, inclusiv fratele meu, am un frățior mai mic. Suntem o familie foarte unită, iar la noi nu a existat niciodată discriminare, nu a existat niciodată o ceartă fără rezolvare, iar părinții mei au fost cei mai mari susținători ai mei.

– Cum ți-ai găsit această înclinație către zona spirituală?
– Eu întotdeauna am avut plăcerea asta să încerc lucruri noi. Mi-a plăcut să fac cursuri, să încerc să mă deschid pe fiecare parte, să încerc să fiu bună la toate câte puțin. Și am dat de această zonă a spiritualității. Bine, dintotdeauna am avut cumva o înclinație. Îmi plăceau foarte mult desenele animate cu vrăjitoare, după care a început intuiția. Și când am văzut că îmi pot dezvolta intuiția, am început să citesc pe internet. Citeam despre zodii, inclusiv numerologia, despre tarot, farmece, blesteme, despre tot ce ține de partea asta, până am dat și de dezvoltarea personală (…). Simt că asta e cumva chemarea mea, ăsta e lucrul pe care trebuie să-l fac. Mai ales că prin ceea ce fac reușesc să ajut foarte mulți oameni.

Delia o admiră foarte mult pe mama sa

Delia a spus sincer că mama sa este idolul ei, vrea să fie ca ea și că îi mulțumește în fiecare clipă că i-a fost alături necontenit. Crede că orice mamă trebuie să fie așa pentru copilul ei și speră ca și ea să fie un exemplu de urmat pentru cei din jur.

– Îți amintești de o valoare pe care mama ta ți-a insuflat-o și care te ghidează și astăzi?
– Mama mea întotdeauna mi-a spus că vrea să fiu mai bună decât ea, iar ea este în ochii mei perfecțiunea. Nu știu cum aș putea să depășesc, este o femeie foarte puternică, este o femeie foarte inteligentă, are toate calitățile. Și asta mi se pare că este ceva ce fiecare mamă ar trebui să-i spună copilului său. O mamă nu o să se prezinte niciodată în fața copilului așa cum este ea, ci în perfecțiunea pe care vrea să i-o prezinte copilului. Nu vreau să spun că trebuie să atingem perfecțiunea, dar dacă mamele noastre ne spun ceva, mamele sunt cele care ne vor cel mai mult binele, trebuie să le ascultăm.

Delia și Lino Golden sunt un cuplu sudat

Delia și Lino sunt un cuplu sudat, iar acest lucru s-a văzut pe tot parcusul filmărilor de la Power Couple. Cei doi s-au ajutat reciproc, au lucrat în echipă, iar Lino și-a protejat partenera la fiecare pas. Indiferent de miza din joc, cel mai important era ca Delia să fie bine.

– Ce aspect al relației dintre tine și Radu te împlinește și te face să fii tu însăți?
– Despre relația mea cu Radu, toate aspectele mă împlinesc. Nu pot să spun că avem un defect în relație, dar ce este cel mai frumos mi se pare că suntem identici, chiar dacă el nu vrea să recunoască lucrul acesta. Ne înțelegem exact cum ne înțelegem pe noi înșine. Este primul bărbat din viața mea care m-a făcut să mă simt femeie, să mă simt importantă, apreciată. Mi se pare că până la el nu am reușit să-mi descopăr feminitatea. El e cel care a dat startul feminității mele.

– Care este povestea voastră, cum v-ați cunoscut?
– Noi ne-am cunoscut în online, mă urmărea. Eu aveam o aplicație care îmi permitea să văd cine face lucrul acesta pe profilul meu. Am văzut că tot intră și nu face nimic și am zis să fac eu prima mișcare și i-am dat mesaj. Am vorbit o perioadă scurtă de timp, după care ne-am întâlnit. După ce am ieșit la prima întâlnire, am mai stat câteva zile fără să ne vedem. Apoi, ne-am văzut în fiecare zi și la câteva săptămâni ne-am și mutat împreună. A fost totul foarte rapid, a fost o conexiune instantă la noi doi.

Emisiunea Power Couple i-a unit și mai mult

– Ce a însemnat pentru voi Power Couple? Cum v-a modificat atât împreună, cât și individual?
– Când mi-a spus despre Power Couple am spus da, nu a trebuit să facă muncă de convingere cu mine, mai ales când am auzit prin ce experiențe am putea să trecem. Când am ajuns acolo și am început filmările, din prima zi l-am văzut cu alți ochi. L-am văzut competitiv, cum nu-l văzusem până atunci, l-am văzut grijuliu față de mine și mi-a plăcut să văd discrepanța și față de alte cupluri. Pot să zic cu mândrie că noi am fost cel mai unit cuplu de acolo, din perspectiva mea. Nu ne-am certat, nu a fost moment în care să nu lucrăm în echipă, mi-a vorbit foarte frumos și prima lui grijă era ca eu să fiu bine.

– Ce ai descoperit sau redescoperit despre tine pe parcursul filmărilor?
– Eu, în prima zi am mințit, că nu îmi este frică de nimic, doar că m-am mințit pe mine. Acolo mi-am dat seama că mie chiar nu-mi este frică. Nici de apă, nici de înălțime, nici de nimic. Și bănuiesc că și despre alte lucruri îmi e teamă până ajung să le încerc. Pe partea aceasta m-a ajutat pe mine emisiunea și, totodată, și legat de teama de a vorbi în public. Era o mare problemă la mine.

– Care crezi că este definiția unei femei puternice?
– Definiția unei femei puternice este să fie stăpână pe ea. Atât timp cât ești stăpână pe trei lucruri, trup, suflet și minte, poți să faci absolut orice vrei tu. Când ești pierdută cu unul din aceste trei lucruri, deja nu poți spune că ești o femeie puternică. O femeie puternică ești atunci când ești stăpână pe tine în totalitate.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
2
Coaste de miel rumenite la cuptor
Timp liber
Friptură de miel la cuptor foarte fragedă. Ce să adaugi în tavă ca să iasă suculentă
Gătirea lentă este primul sfat pentru carnea de miel. Dacă ai puțină răbdare vei obține mielul fraged care se topește, care se va desprinde singur de pe os. Reteța de friptură de miel la...
3
O femeie îmbrăcată în zână, într-o lume de basm
Horoscop
5 zodii ale căror relații se confruntă cu o transformare semnificativă până la sfârșitul lunii mai 2024
Relații mari se vor schimba în viitor pentru unii nativi. Ai mai jos lista cu 5 zodii ale căror relații se confruntă cu o transformare semnificativă până la sfârșitul lunii mai 2024. Luna mai...
4
O femeie care vopsește un ou cu ajutorul unuo șervețel
Timp liber
Ouă vopsite cu șervețele. Cum poți avea cele mai frumoase modele
În mod tradițional, ouăle de Paște se vopsesc în Joia Mare. Creștinii ortodocși obișnuiesc să înroșească ouăle de Paște sau să le ofere diferite modele spectaculoase. Îți oferim în cele ce urmează o nouă...
5
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
PARTENERI
×