Reclamă

Inelul de logodnă care te va uimi cu siguranță. Vedeta care îl poartă acum pe deget are sânge regal

Inelul de logodnă care te va uimi cu siguranță este al fiicei lui Earl Spencer. Este unul cu un diamant imens care cu siguranță va atrage atenția peste tot pe unde va apărea Lady Kitty Spencer.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 28 iunie 2024, 7:33 / Actualizat: 28 iunie 2024, 11:15

Recent, Lady Kitty Spencer a publicat o serie de imagini pentru fanii ei de pe Instagram. Într-una dintre imagini, modelul a fost văzut în timp ce purta un clutch, iar inelele ei de nuntă și logodnă erau vizibile. Potrivit Hello Magazine, femeia poartă pe deget unul dintre cele mai uluitoare diamante din showbiz.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Inelul de logodnă care te va uimi cu siguranță

Diamantul are dimensiuni uriașe, iar pietrele din jurul lui sunt absolut uimitoare. Inelul are un design unic și este o adevărată piesă de colecție. Modelul Dolce & Gabbana s-a căsătorit cu Michael Lewis în 2021.

Nepoata regretatei Prințese Diana are un gust incredibil în materie de modă. Ea a lucrat cu marca de bijuterii de lux Bulgari de-a lungul anilor, așa că știe cu siguranță valoarea pietrelor pe care le are pe mână.

Lady Kitty Spencer s-a căsătorit cu omul de afaceri Michael Lewis într-o ceremonie fastuoasă care a avut loc în Italia. Nunta a fost extrem de luxoasă, cu o listă de invitați plină de vedete. Mireasa a purtat șase rochii diferite, invitații au adus pungi de cadouri de lux, au fost artificii și multe altele.

Nunta a avut loc la locația spectaculoasă cunoscută sub numele de Villa Aldo Brandini, situată în zona Frascati din Roma.

Reclamă

Lady Kitty Spencer a dezvăluit în martie vestea surpriză că este mamă într-un anunț pe Instagram pentru a marca Ziua Mamei în Regatul Unit.

„Este bucuria vieții mele să fiu mamica ta. Te iubesc necondiționat 🤍 La mulți ani de Ziua Mamei celor care sărbătoresc astăzi 🤍”, a scris ea atunci.

Reclamă

Anunțul conținea o compilație video de fotografii, începând cu două imagini cu Kitty ținându-și copilul în brațe pe plajă. Între timp, o altă fotografie o arăta pe Kitty ținând mâna micuțului ei în palma ei.

„Cel mai perfect înger din lume 🩷🩷🩷🩷🩷🩷”, a scris sora mai mică a lui Kitty, Lady Amelia Spencer în secțiunea de comentarii. Geamăna Ameliei, Lady Eliza Spencer, a adăugat: „Nepoata mea perfectă 🥰😍🩷”, confirmând că este o fetiță.

Inele Prințesei Diana sunt acum inelele de logodnă adorate de milioane de femei

Unul dintre cele mai emblematice inele de logodnă care au apărut în ochii publicului este inelul de logodnă al Prințesei Diana. Acum, acesta aparține Prințesei de Wales, care l-a primit în ziua logodnei de la Prințul William. Un alt inel de logodnă care a aparținut tot Prințesei Diana, este cel dăruit de Prințul Harry soției sale, Ducesa de Sussex, pentru logodna lor din 2018.

Fosta soție a Regelui Charles a fost fotografiată pentru prima dată purtând bijuteria la recepția în avanpremieră pentru licitația Christie’s a rochiilor ei din Londra, în 1997. A purtat-o ​​din nou când a vizitat Sydney în același an. Inelul este un acvamarin tăiat cu smarald, înconjurat de mici diamante solitare încrustate în aur galben de 24 de carate. A fost creat de Asprey și este una dintre cele mai speciale bijuterii ale ei.

Diana a lăsat o mare parte din colecția ei de bijuterii viitoarelor soții ale fiilor ei. Dorințele ei pentru moștenirea bijuteriilor au fost consemnate într-o scrisoare: „Aș dori să alocați toate bijuteriile mele cotei pe care o vor deține fiii mei, pentru ca soțiile lor, la momentul potrivit, să le aibă sau să le folosească. „

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna iulie 2024. Balanțele se întorc în trecut
Vara continuă cu succes pentru câteva dintre zodii. Citește horoscopul dragostei pentru luna iulie 2024 și află despre ce este vorba. Cele 12 semne își vor găsi locul special alături de cei dragi. Leii...
2
O fetiță frumoasă cu o baghetă în mână
Horoscop
Cea mai norocoasă zi a lunii iulie 2024 pentru fiecare semn zodiacal. Află când sunt astrele de partea ta
Cele mai norocoase zile din iulie 2024 sunt influențate de multe tranzite astrologice semnificative care au loc pe parcursul lunii. Află care e cea mai norocoasă zi a lunii iulie 2024 pentru fiecare semn...
3
Prăjitura răsturnată cu piersici pe un platou de sticlă cu picior
Rețete
Prăjitura răsturnată cu piersici, pentru răsfățul unei zile de vară
Prăjitura răsturnată cu piersici este un desert clasic, cu o prezentare spectaculoasă și un gust delicios. Baza caramelizată cu piersici adaugă o notă de dulceață și savoare, în timp ce aluatul este pufos și...
4
Cele 12 semne zodiacale, dispuse în cercuri concentrice, cu un soare stilizat în interior, pe un fundal în nuanțe de mov și albastru.
Horoscop lunar
Horoscopul lunii iulie 2024. Zodiile renunță la măști și își arată adevărata personalitate
Este perioada ideală pentru vindecare și pentru a face pace cu trecutul mai puțin pozitiv. Citește horoscopul lunii iulie 2024 și află detalii despre toate zodiile în parte. Atunci când începe sezonul Leului toți...
5
O femeie machiată natural
Frumusețe
Cu ce poți înlocui fondul de ten vara. Soluții pentru un look impecabil
În ultimul timp, femeile optează pentru un look cât mai natural. De la vizionarea tutorialelor de machiaj până la mărturisirile specialiștilor din industria frumuseții, din ce în ce mai multe recomandări se referă la...
PARTENERI
×