Reclamă

Coafuri care te pot ajuta să pari mai tânără. Ce recomandă specialiștii în beauty

Coafura unei femei poate spune multe despre aceasta. Dacă îți dorești o schimbare de look, atunci poți să te inspiri din propunerile făcute de specialiștii în beauty. Aceștia îți propun o listă cu coafuri care te pot ajuta să pari mai tânără.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 28 martie 2024, 3:22

O coafură potrivită te poate ajuta să pari mult mai tânără și mai plină de viață. Unii stiliști susțin că anumite coafuri te pot ajuta să par chiar și cu 10 ani mai tânără. Pe măsură ce înaintezi în vârstă este normal ca părul tău să se schimbe și el.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Coafuri care te pot ajuta să pari mai tânără

Înaintarea în vârstă vine cu câteva schimbări la nivelul părului. Părul crește mai greu, firele de păr devin mai subțiri și mai fragile.

În plus, scalpul devine și el mai uscat. Hormonii joacă un rol important în acest proces.

Părul care este deja uscat, cum ar fi părul creț sau ondulat, poate deveni și mai uscat, deoarece îi este greu să rețină umezeala.

Specialiștii în beauty recomandă trei tunsori la modă pe care femeile peste 40 de ani le pot încerca pentru a ascunde vârsta pe care o au și pentru a-și pune în valoare trăsăturile.

Reclamă

Coafura pixie cu breton lateral

În timp ce multe femei se feresc de părul scurt, o coafură cu păr scurt este întotdeauna o idee bună pentru femeile mature.

O tunsoare pixie este o alegere îndrăzneață, deoarece va atrage atenția asupra feței și pomeților, ceea ce îți poate face chipul să pară mult mai tânăr, spun experții în beauty de la Glamour.

Reclamă

De asemenea, tunsoarea pixie este grozavă dacă părul tău este subțire în unele zone, deoarece straturile pot fi coafate pentru a le acoperi.

Straturile tunsorii pixie adaugă și volum, dacă dorești un aspect lejer, aerisit. Poți opta și pentru un breton pe o parte. Acesta va face întregul look să fie complet și elegant. Experții în beauty spun că această coafură este ideală pentru femeile care au peste 40 de ani.

Bob ondulat cu breton firav

Dacă ai părul ondulat sau creț și îți dorești o tunsoare ușor de întreținut, atunci poți lua în considerare un bob până la umeri, cu breton lejer.

Staturile adaugă volum și mișcare în timp ce evidențiază trăsăturile feței. Experții în beauty sugerează un bob plin, până la lungime a bărbiei, cu straturi în jurul feței.

Experții mai recomandă, de asemenea, adăugarea de franjuri în breton pentru a acoperi rărirea părului.

Acest bob ondulat și stratificat cu breton moale este perfect pentru femeile care au peste 40 de ani deoarece ascunde fruntea și posibilele semne ale îmbătrânirii. Bretonul la un astfel de bob poate fi purtat pe mijloc sau într-o parte. Este o alegere ideală pentru primăvara aceasta. Descoperă câteva recomandări de coafuri care îți pot pune în evidență trăsăturile feței.

Bob asimetric

Bobul asimetric este recomandat pentru femeile mature. Pe măsură ce înaintezi în vârstă, părul devine fragil și subțire. O modalitate de a adăuga volum instantaneu este tăietura asimetrică. Este, de asemenea, o alegere excelentă pentru cei care doresc să păstreze o lungime.

Un bob asimetrix și texturat creează o atracție tinerească. Adăugarea de straturi poate, de asemenea, înlăturarea semnelor îmbătrânirii. Culoarea părului se schimbă, de asemenea, odată cu vârsta, iar părul gri se observă mai greu într-o tunsoare asimetrică. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×