Reclamă

Târgul de Crăciun din Brașov 2022. Când se deschide și ce atracții poți vedea anul acesta

Cel mai așteptat eveniment al iernii se pregătește să-și deschidă porțile publicului larg. Târgul de Crăciun din Brașov 2022 se va deschide pe data de 30 noiembrie 2022 și va rămâne așa până pe data de 8 ianuarie 2023. Oamenii sunt așteptați cu mic și mare să vină să se bucure de frumusețea peisajului de iarnă în cadrul unui târg plin de magie.

Publicat: 27 noiembrie 2022, 6:13

Piața Sfatului va găzdui și anul acesta târgul de Crăciun. Oamenii sunt așteptați să se bucure de mâncăruri tradiționale, de prăjiturile aromate și de activitățile pentru cei mici. Primăria Municipiului Brașov a pregătit târgul de Crăciun și a pus la cale un eveniment inedit pentru localnici și pentru turiștii din întreaga lume.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Când se deschide târgul de Crăciun din Brașov 2022

Anul acesta magia se întoarce la Brașov. Târgul de Crăciun din Brașov își deschide porțile pentru cei dornici să-i calce pragul. Evenimentul ”Brașov, oraș de poveste” aduce unul dintre cele mai așteptate târguri din întreaga țară.

Deși startul se dă puțin mai târziu, față de celelalte orașe mari din țară, brașovenii sunt pregătiți să vadă ce le rezervă târgul de anul acesta. Pe lângă iluminatul străduțelor istorice, Piața Sfatului îi așteaptă pe cei curioși să se bucure de bunătățile aduse de expozanți.

Organizatorii au anunțat că vor participa o mulțime de expozanți dornici să ofere oamenilor produsele lor. Cadrul de basm îi va bucura pe cei mici, dar și pe cei mari. Copiii se vor bucura de atelierele dedicate lor, printre care se numără și Atelierul lui Moș Crăciun.

Nu în ultimul rând, oamenii vor putea să admire bradul de Crăciun care a fost deja amplasat în Piața Sfatului. De la târgul de Crăciun din Brașov 2022 oamenii vor putea să cumpere mezeluri locale, preparate cu specific, alimente vegetale, dulciuri, dar și alte produse artizanale.

Reclamă

Conceptul târgului de Crăciun de anul acesta va viza ”magia iernii”. Peste 46 de căsuțe sunt pregătite să-i primească pe pofticioși cu produsele lor.

Ce evenimente s-au pregătit pentru târgul de Crăciun

Târgul de Crăciun din Brașov 2022 aduce cu sine și câteva evenimente inedite. Spectacole vor fi organizate pentru cei dornici să se distreze.

Reclamă

Spectacolele sunt dedicate pentru toate categoriile de vârstă, prin urmare și cei mici se vor putea bucura de magia târgului de Crăciun. Organizatorii târgului au anunțat deja câteva spectacole care urmează să aibă loc în perioada 30 noiembrie – 3 ianuarie.

Aceștia vor pune în scenă concerte colinde. Acestea vor fi realizate de copii, coruri școlare. Acestea se vor ține în zona bradului din târgul de Crăciun.

Căsuța lui Moș Crăciun își ține ușile deschise în perioada 17 – 23 decembrie pentru cei mici. Aceasta va fi deschisă între orele 17:00 – 20:00. Cei mici îl pot întâlni pe Moș Crăciun i îi pot lăsa o scrisoare.

Totodată vor avea loc expoziții de artă, serate de muzică și multe altele. Patinoarul va avea intrarea gratuită și îi așteaptă pe cei curioși. Totodată vor fi organizate ateliere pentru realizarea decorațiunilor și cadourilor de Crăciun.

Acestea vor fi deschise în fiecare weekend în Parcul Titulescu. Dacă ești curioasă și de alte târguri. Te invităm să vezi cum arată târgul de Crăciun din Sibiu 2022.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×