Reclamă

Coafuri care te îmbătrânesc. Cu ce look recomandă specialiștii în frumusețe să le înlocuiești

Procesul de îmbătrânire este ceva normal și natural prin care orice persoană trece. Deși acesta este inevitabil, există anumite trucuri prin care poți ascunde semnele înaintării în vârstă. Când vine vorba de alegerea coafurii perfecte, specialiștii spun că multe femei fac greșeli în alegerea look-ului ideal. Se pare că există anumite coafuri care te îmbătrânesc.

Publicat: 2 octombrie 2022, 6:19 / Actualizat: 3 octombrie 2022, 9:05

Acesta este și motivul pentru care specialiștii în frumusețe își doresc să le ofere femeilor o mână de ajutor. Trendurile în materie de coafuri se schimbă destul de repede, iar unele nu sunt potrivite pentru oricine. În acest scop, specialiști te învață ce tunsoare ar trebui să eviți dacă nu îți dorești să-ți adaugi singură câțiva ani în plus.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Coafuri care te îmbătrânesc

Coafura ideală se alege în funcție de mai multe criterii. Atunci când îți alegi viitorul look trebuie să te orientezi în funcție de tipul de păr pe care îl ai, dar și de forma feței. Nu orice coafură se potrivește fiecărui tip de fizionomie a feței.

Astfel, specialiștii vin în ajutor cu sfaturi și îndrumări pentru femeile din lumea întreagă. Vara aceasta a venit cu o mulțime de coafuri cool, în sezonul de toamnă femeile își reorientează alegerile în funcție de cele mai noi tendințe.

Coafura cu breton gros

Coafura cu breton gros obișnuia să fie foarte iubită de femeile din lumea întreagă. Deși multe persoane o considerau îndrăzneață, această coafură atrage cu sine și câteva probleme privind semnele îmbătrânirii. Experții spun că acest look atrage mult atenția în zona ochilor. Umbrele care se formează din cauza bretonului pot accentua ridurile fine sau pe cele de expresie.

Reclamă

Bretonul gros este un breton care se termină fix la linia sprâncenelor. Coafura este de obicei completată cu un lob scurt spre mediu. Specialiștii spun că acest tip de breton subliniază fiecare semn care ar putea să arate trecerea timpului peste chipul tău.

În schimbul acestei coafuri, cei mai mulți specialiști recomandă celebrele curtain bangs. Acest tip de breton este foarte popular printre femeile din lumea întreagă. Este un tip de breton care flatează aproape orice formă a feței, indiferent de vârstă.

Reclamă

Acest breton încadrează frumos fața și ascunde posibilele semne ale îmbătrânirii. Acest tip de breton, cu tăietură în franjuri, creează un fel de val natural în partea de sus a capului. Este un troc deseori folosit de specialiști pentru a încadra frumos chipul, dar și pentru a-i oferi un aspect mai tineresc.

Coaura pixie scurt

Tunsarea pixie scurt a fost foarte populară printre vedetele de la Hollywood. Halle Berry a fost una din adeptele acestui trend, tot ea a purtat și tunsoarea pixie lung. Deși este o tunsoare care poate pune în evidență trăsăturile frumoase și naturale ale chipului, totodată poate adăuga câțiva ani în plus acestuia.

Tunsoarea pixie, care are un aspect ”țepos”, va adăuga inevitabil ani în plus. Deși a fost un trend apreciat, specialiștii spun că nu este unul care să flateze femeile în această perioadă.

Însă tunsoarea pixie scurt nu este întrutotul de evitat. Specialiștii în frumusețe vin cu o nouă alternativă, una mai tinerească. Tunsoarea pixie scurt cu breton într-o parte îți poate schimba complet imaginea.

Tunsoarea pixie cu breton îți va pune în evidență pomeții, care vor avea un aspect mai ridicat, dar și zona ochilor. Bretonul asimetric este perfect dacă îți dorești un look tineresc. Cu un astfel de look nu poți da greș indiferent de vârsta pe care o ai.

Coafura lob de lungime medie

Tunsoarea lob de lungime medie se află pe lista de coafuri care te îmbătrânesc. Se pare că un bob mai lung nu mai este printre primele alegeri ale femeilor. Această coafură are o lungime care nu este nici până la bărbie, nici până la claviculă, ci are o lungime care nu flatează forma feței, spun specialiștii. Pe măsură ce înaintezi în vârstă, părul tău devine mult mai subțire.

În astfel de situații este important să alegi o coafură care să-ți aducă puțină textură. Tunsoarea lob mediu nu se află printre acestea. În schimb, specialiștii recomandă să adaugi o tușă tinerească cu ajutorul unui lob asimetric. Această tunsoare este mult mai jucăușă, ușor de stilizat și rapid de coafat.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×