Reclamă

gustare

Sărățele fragede de post cu borș și semințe de chimen pe o farfurie albă
Rețete
// 22 martie 2022

Sărățele fragede de post, cu borș și semințe de chimen

Dacă obișnuiești să te delectezi cu diferite gustări în timp ce urmărești emisiunea preferată sau în timp ce butonezi tableta, îți oferim o rețetă de sărățele fragede de post, cu borș și semințe de chimen.
Reclamă
Dovlecei pane de post pe un platou cu un bol cu sos de roșii
Rețete
// 9 decembrie 2021

Dovlecei pane de post. Un aperitiv simplu și gustos

Pentru o gustare dintr-o zi de post, sau un platou cu aperitive, îți oferim o rețetă de dovlecei pane de post. Se prepară simplu și rapid și necesită doar câteva ingrediente.
Pizzette de vinete pe un tocător de lemn, gata de servit
Rețete
// 24 noiembrie 2021

Pizzette de vinete. Gustări simple și rapide

Pentru momentele în care îți este poftă de pizza, dar nu ai timp să frămânți un aluat pufos, îți oferim o rețetă de pizzette de vinete, simplă și rapid de preparat.
Inele de ceapă pane în cutie de carton și pe o farfurie albastră, gata de servit
Rețete
// 16 noiembrie 2021

Inele de ceapă pane. Rețeta de onion rings

Pentru a-i surprinde pe cei dragi cu gustări simple, delicioase și crocante, poți prepara acasă rețeta de inele de ceapă pane, cunoscută și sub denumirea de onion rings.
Reclamă
Migdale, lăsate la înmuiat într-un bol cu apă, așezat pe un blat de bucătărie închis la culoare
Sănătate
// 14 octombrie 2021

Migdale înmuiate în apă, crude sau prăjite: care dintre ele aduc mai multe beneficii organismului

Migdalele se numără printre alimentele preferate pentru gustări. Sunt mulți cei care le preferă în locul nucilor sau al fisticului, de exemplu. Puțini știu însă că beneficiilor lor pentru sănătate sunt înbunătățite semnificativ după ce coaja acestora a fost îndepărtată. De ce e mai bine să consumi migdale după ce au fost înmuiate în apă.
Bol alb cu o porție de terci de ovăz decorat cu fructe proaspete
Rețete
// 7 octombrie 2021

Terci de ovăz. Rețetă pentru un mic dejun sănătos

Dacă te întrebi adesea ce să consumi pentru un mic dejun sănătos, îți oferim o rețetă de terci de ovăz, foarte simplă, dar extrem de hrănitoare. Rețeta este una dintre cele mai rapide și ușor de preparat, cu ingrediente puține și mereu la îndemână.
Chiftele de dovlecei în bol de servire, alături de două chiftele glazurate cu sos și bolul cu sos de iaurt și brânzeturi
Rețete
// 13 septembrie 2021

Chiftele de dovlecei cu sos de iaurt și brânzeturi

Dacă ești în căutarea unei rețete de gustare simplă, dar delicioasă, cu care să-i răsfeți pe cei dragi, îți recomandăm rețeta de chiftele de dovlecei cu sos de iaurt și brânzeturi. Este perfectă, mai ales pentru atunci când dorești să faci pauză de la preparatele cu carne.
Conopidă pane într-o farfurie, una secționată
Rețete
// 2 septembrie 2021

Conopidă pane. Rețetă de gustare simplă și delicioasă

Dacă ești în pană de idei și nu mai știi ce să prepari pentru una dintre gustările zilei, îți recomandăm o rețetă de conopidă pane, simplă și delicioasă.
Bol cu salată clasică de vinete cu maineză, gata de servit
Rețete
// 27 august 2021

Salată de vinete cu maioneză. Rețeta tradițională

Una dintre cele mai îndrăgite rețete cu vinete este rețeta clasică de salată de vinete cu maioneză. Se prepară simplu, din doar câteva ingrediente și este foarte apreciată ca aperitiv.
Trei porții de porumb fiert, pe un platou de lemnt
Rețete
// 8 august 2021

Porumb fiert: cum îl alegem și cum se gătește

Este sezonul porumbului și dorești să-l incluzi în diferite rețete culinare? Începe cu cea mai simplă dintre ele, rețeta de porumb fiert, simplă și adorată atât de cei mici, cât și de cei mari.
Frigănele cu miere pe un platou de servire
Rețete
// 29 iulie 2021

Frigănele sau pâine prăjită cu ouă, pentru mic dejun

Dacă ești nostalgică după preparatele pe care le savurai în copilărie, te poți răsfăța cu frigănele sau pâine prăjită cu ouă, pentru mic dejun, dulci sau sărate, după preferințe.
Biscuiți cu fulgi de ovăz și miere de albine pe un suport de lemn
Rețete
// 1 iulie 2021

Biscuiți cu fulgi de ovăz și miere de albine

Pentru micul dejun sau pentru gustările simple din pauza de masă de la serviciu, poți prepara această rețetă simplă și rapidă de biscuiți cu fulgi de ovăz și miere de albine
×