Reclamă

Actorul din imagine are parte de o transformare greu de imaginat. Unul dintre cei mai sexy bărbați din lume, imposibil de recunoscut

Actorul din imagine are parte de o transformare greu de imaginat. Unul dintre cei mai sexy bărbați din lume, greu de recunoscut. Chris Pine, despre el este vorba, a fost greu de recunoscut chiar și de către fanii săi.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 25 aprilie 2024, 11:28

Totul s-a întâmplat la premiera debutului său regizoral. Actorul a venit la eveniment într-o pereche de pantaloni scurți, mulați, din denim, pe care i-a completat cu un sacou roz și ghete de drumeție.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Actorul din imagine are parte de o transformare greu de imaginat

Chris Pine a fost în pielea personajului Darren Barrenman la premiera din Los Angeles a debutului său regizoral pentru filmul Poolman. Alături i-au fost colegii de distribuție Danny DeVito și Jennifer Jason Leigh.

Actorul în vârstă de 43 de ani interpretează personajul principal din producția menționată mai sus, pe care a regizat-o, produs-o și scris-o împreună cu Ian Gotler.

Chris Pine, înt-un sacou roz și pantaloni scurți
Chris Pine a fost în pielea personajului Darren Barrenman la premiera din Los Angeles a debutului său regizoral pentru filmul Poolman / Profimedia Images

Filmul a debutat la Festivalul Internațional de Film de la Toronto, unde a primit recenzii destul de slabe, deși a fost preluat pentru distribuție de Vertical Entertainment.

Reclamă

Pine nu numai că a venit la eveniment în pielea personajului. A adus cu el chiar și duba din film. El este în producție proprietarul unei companii de curățare a piscinelor, numită Awesome Aquatics.

Actorul a purtat la eveniment exact hainele pe care le poartă personajul său în film, lucru remarcat în trailerul lansat la începutul acestei luni.

Părul lung și blond a fost lăsat liber pe lângă umeri. Pine și-a completat ținuta cu o pereche de ochelari de soare cu ramă neagră și lentile portocalii, pe care i-a purtat pe cap.

Reclamă

Care e povestea personajului interpretat de Chris Pine

Pine a pozat și alături de colegii Armie Hicks Jr, John Ortiz, Jennifer Jason Leigh, Dewanda Wise, Danny DeVito, Patty Jenkins, Stephen Tobolowsky și Hollis W.Chambers la premieră.

Filmul a fost anunțat pentru prima dată în februarie 2022. Pine a dezvăluit mai târziu în acel an că a avut ideea pentru acest personaj demult. Cu toate acestea, o conversație cu regizoarea sa Wonder Woman Patty Jenkins (care produce filmul) l-a dus la statutul regizor.

Poolman urmărește povestea personajului Barrenman. Dorința lui de a face din orașul natal Los Angeles un loc mai bun l-a enervat pe consilierul municipal Steven Tornkowsky.

Chris Pine este unul dintre actorii care se dedică în totalitate rolurilor pe care le are. În trecut, el a mai avut părul lung și barbă pentru diversele roluri pe care le-a interpretat. Actorul are de asemenea o mulțime de haine colorate, pe care le poartă ori de câte ori are ocazia. Look-ul său mai excentric a fost observat și atunci când a fost în turneului de promovare pentru filmul Disney Wish.

Chris a dat vocea personajului King Magnifico. Ariana DeBose este Asha, Alan Tudyk este Valentino, Victor Garbor este Sabino. Angelique Cabral este Regina Amaya și Evan Peters este Safi. Producția a avut un succes colosal atât în rândul celor mici, dar și în rândul adulților.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Trei bucăți de friptură de miel cu vin și usturoi într-un bol
Rețete
Friptură de miel cu vin și usturoi. Rețetă pentru masa de Paște
Dacă ești în căutare de rețete culinare tradiționale pentru masa de Paște, îți oferim drept inspirație și rețeta de friptură de miel cu vin și usturoi. Este simplă, rapidă și ușoară. Friptura de miel...
2
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
3
O femeie în rochie albă, cu aripi în spate
Horoscop
3 zodii au noroc în dragoste până pe 7 mai 2024. Luna aceasta promite sentimente intense
Luna mai 2024 ne aduce atât de mult noroc în dragoste încât s-ar putea să fim fericiți toată luna. Anumiți nativi sunt îndrăgostiți și pot ajunge să facă pasul cel mare. Ai mai jos...
4
O femeie care vopsește un ou cu ajutorul unuo șervețel
Timp liber
Ouă vopsite cu șervețele. Cum poți avea cele mai frumoase modele
În mod tradițional, ouăle de Paște se vopsesc în Joia Mare. Creștinii ortodocși obișnuiesc să înroșească ouăle de Paște sau să le ofere diferite modele spectaculoase. Îți oferim în cele ce urmează o nouă...
5
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
PARTENERI
×