Reclamă

rețetă cu carne de miel

Ciorbă de miel cu lobodă și alte verdețuri de primăvară
Rețete
// 19 martie 2024

Ciorbă de miel cu lobodă și alte verdețuri de primăvară

Ciorba de miel este foarte populară în bucătăria românească, preparată pentru Sfintele Sărbători Pascale. Dacă și tu o adori, încearcă și rețeta de ciorbă de miel cu lobodă și alte verdețuri de primăvară.
Reclamă
Pulpă de miel cu spanac și gnocchi de cartofi
Rețete
// 14 aprilie 2023

Pulpă de miel cu spanac și gnocchi de cartofi

Pentru masa de Paște sau pentru momentele în care dorești să consumi carne de miel, îți recomandăm să încerci rețeta de pulpă de miel cu spanac și gnocchi de cartofi. Te vei bucura de o combinație de ingrediente delicioasă și foarte hrănitoare.
Borș tradițional de miel. Rețetă pentru masa de Paște
Rețete
// 22 aprilie 2022

Borș tradițional de miel. Rețetă pentru masa de Paște

Nelipsit de pe masa de Paște, deliciosul Borș tradițional de miel este unul dintre felurile principale foarte apreciate în bucătăria românească.
Friptură de miel pentru Paște 2022. Descoperă secretele unu preparat delicios
Rețete
// 21 aprilie 2022

Friptură de miel pentru Paște 2022. Descoperă secretele unu preparat delicios

Dacă nu te-ai decis încă ce tip de friptură să prepari pentru mesele organizate cu ocazia Sărbătorilor Pascale, îți oferim o rețetă de friptură de miel pentru Paște 2022. Te vei bucura alături de cei dragi de gustul delicios al celei mai fragede și suculente fripturi din carne de miel.
Reclamă
Pulpă de miel la cuptor cu cimbru și usturoi
Rețete
// 20 aprilie 2022

Pulpă de miel la cuptor cu cimbru și usturoi

Dacă dorești să-ți surprinzi familia cu o friptură de miel delicioasă, fragedă și suculentă în timpul mesei de Paște, îți recomandăm să testezi rețeta de pulpă de miel la cuptor cu cimbru și usturoi.
Stufat de miel la cuptor sau ceaun, servit cu mămăliguță
Rețete
// 19 aprilie 2022

Stufat de miel la cuptor sau ceaun, servit cu mămăliguță

Una dintre cele mai îndrăgite rețete cu carne de miel, pentru masa de Paște este rețeta de stufat de miel la cuptor sau ceaun, servit cu mămăliguță. Dacă nu ai încercat-o încă, o poți prepara în perioada Sărbătorilor Pascale, respectând această rețetă gustoasă.
Secretul celei mai bune ciorbe de miel. Rețeta tradițională
Rețete
// 15 aprilie 2022

Secretul celei mai bune ciorbe de miel. Rețeta tradițională

Ciorba din carne fragedă de miel, asezonată cu legume proaspete și condimentele potrivite, face deliciul meselor de Paște. Descoperă în acest articol care este secretul celei mai bune ciorbe de miel, preparată după rețeta tradițională.
Cea mai bună rețetă de pulpă de miel, pentru masa de Paște
Rețete
// 13 aprilie 2022

Cea mai bună rețetă de pulpă de miel, pentru masa de Paște

Dacă ești în căutarea unui preparat delicios din carne de miel pentru masa de Paște, îți oferim cea mai bună rețetă de pulpă de miel.
Ciorbă de miel cu borș și leuștean
Rețete
// 30 aprilie 2021

Ciorbă de miel cu borș și leuștean

Fiecare familie are rețetele sale, iar leușteanul este una dintre verdețurile folosite pe teritoriul țării noastre cu precădere în ciorbele tradiționale. Cu ocazia Paștelui, îți recomandăm o rețetă de ciorbă de miel cu borș și leuștean, care să îți încânte papilele gustative.
Cotlete de miel cu ierburi aromatice
Rețete
// 28 aprilie 2021

Cotlete de miel cu ierburi aromatice

Nicio masă de Paște nu este completă fără carnea de miel, ce este asociată acestei festivități încă din timpurile precreștine. Dacă vrei să ai parte de un meniu pascal tradițional, sau pur și simplu vrei să te bucuri de o masă delicioasă, îți recomandăm această rețetă de cotlete de miel cu ierburi aromatice.
×