Reclamă
rețetă cu carne de miel
Timp liber
// 30 aprilie 2024
Friptură de miel la cuptor foarte fragedă. Ce să adaugi în tavă ca să iasă suculentă
Gătirea lentă este primul sfat pentru carnea de miel. Dacă ai puțină răbdare vei obține mielul fraged care se topește, care se va desprinde singur de pe os. Reteța de friptură de miel la cuptor foarte fragedă este mai jos, dar vei găși și sfaturile de care ai nevoie.
Reclamă
Rețete
// 24 aprilie 2024
Pulpă de miel cu cartofi la cuptor, pentru masa de Paște
Dacă te numeri printre cei care adoră carnea de miel și cauți rețete pentru masa de Paște, poți încerca și rețeta de pulpă de miel cu cartofi la cuptor. Te vei bucura de o friptură fragedă și suculentă, alături de garnitură.
Rețete
// 19 martie 2024
Ciorbă de miel cu lobodă și alte verdețuri de primăvară
Ciorba de miel este foarte populară în bucătăria românească, preparată pentru Sfintele Sărbători Pascale. Dacă și tu o adori, încearcă și rețeta de ciorbă de miel cu lobodă și alte verdețuri de primăvară.
Rețete
// 14 aprilie 2023
Pulpă de miel cu spanac și gnocchi de cartofi
Pentru masa de Paște sau pentru momentele în care dorești să consumi carne de miel, îți recomandăm să încerci rețeta de pulpă de miel cu spanac și gnocchi de cartofi. Te vei bucura de o combinație de ingrediente delicioasă și foarte hrănitoare.
Reclamă
Rețete
// 22 aprilie 2022
Borș tradițional de miel. Rețetă pentru masa de Paște
Nelipsit de pe masa de Paște, deliciosul Borș tradițional de miel este unul dintre felurile principale foarte apreciate în bucătăria românească.
Rețete
// 21 aprilie 2022
Friptură de miel pentru Paște 2022. Descoperă secretele unu preparat delicios
Dacă nu te-ai decis încă ce tip de friptură să prepari pentru mesele organizate cu ocazia Sărbătorilor Pascale, îți oferim o rețetă de friptură de miel pentru Paște 2022. Te vei bucura alături de cei dragi de gustul delicios al celei mai fragede și suculente fripturi din carne de miel.
Rețete
// 20 aprilie 2022
Pulpă de miel la cuptor cu cimbru și usturoi
Dacă dorești să-ți surprinzi familia cu o friptură de miel delicioasă, fragedă și suculentă în timpul mesei de Paște, îți recomandăm să testezi rețeta de pulpă de miel la cuptor cu cimbru și usturoi.
Rețete
// 19 aprilie 2022
Stufat de miel la cuptor sau ceaun, servit cu mămăliguță
Una dintre cele mai îndrăgite rețete cu carne de miel, pentru masa de Paște este rețeta de stufat de miel la cuptor sau ceaun, servit cu mămăliguță. Dacă nu ai încercat-o încă, o poți prepara în perioada Sărbătorilor Pascale, respectând această rețetă gustoasă.
Rețete
// 15 aprilie 2022
Secretul celei mai bune ciorbe de miel. Rețeta tradițională
Ciorba din carne fragedă de miel, asezonată cu legume proaspete și condimentele potrivite, face deliciul meselor de Paște. Descoperă în acest articol care este secretul celei mai bune ciorbe de miel, preparată după rețeta tradițională.
Rețete
// 13 aprilie 2022
Cea mai bună rețetă de pulpă de miel, pentru masa de Paște
Dacă ești în căutarea unui preparat delicios din carne de miel pentru masa de Paște, îți oferim cea mai bună rețetă de pulpă de miel.
Rețete
// 30 aprilie 2021
Ciorbă de miel cu borș și leuștean
Fiecare familie are rețetele sale, iar leușteanul este una dintre verdețurile folosite pe teritoriul țării noastre cu precădere în ciorbele tradiționale. Cu ocazia Paștelui, îți recomandăm o rețetă de ciorbă de miel cu borș și leuștean, care să îți încânte papilele gustative.
Rețete
// 28 aprilie 2021
Cotlete de miel cu ierburi aromatice
Nicio masă de Paște nu este completă fără carnea de miel, ce este asociată acestei festivități încă din timpurile precreștine. Dacă vrei să ai parte de un meniu pascal tradițional, sau pur și simplu vrei să te bucuri de o masă delicioasă, îți recomandăm această rețetă de cotlete de miel cu ierburi aromatice.