Reclamă

rețetă de pâine

Franzelă de casă feliată pe un suport de lemn
Rețete
// 1 octombrie 2021

Franzelă de casă. Rețetă simplă de pâine

Atunci când timpul îți permite și poftești la o pâine caldă și delicioasă, încearcă rețeta de franzelă de casă. Se prepară simplu, iar ingredientele le ai cu siguranță la îndemână în cămară.
Reclamă
Lipii de casă așezate pe un platou de lemn
Rețete
// 26 august 2021

Lipii de casă fără drojdie, preparate la tigaie

Dacă ești în căutarea unei rețete de lipii, pe care să le savurezi cu diverse gustări, îți oferim rețeta celor mai simple lipii de casă fără drojdie, preparate la tigaie. Aluatul se realizează simplu și rapid și nu necesită timp de așteptare pentru dospire.
Pâine de casă pe un ștergar de bucătărie
Rețete
// 13 aprilie 2021

Pâine de casă, cea mai ușoară și simplă rețetă

Pentru atunci când rămâi fără pâine, sau când dorești să te răsfeți cu o pâine caldă și mai sănătoasă, îți oferim cea mai ușoară și simplă rețetă de pâine de casă.
Bol de făină albă, câteva spice de grâu. Pe fundal se observă o pâine albă, feliată, obținută din făină albă.
Rețete
// 25 ianuarie 2021

Cum să păstrezi făina: sfaturi pentru depozitare corectă

Făina este un ingredient nelipsit din orice bucătărie. De multe ori, gospodinele o cumpără în cantități mari și mizează pe faptul că aceasta are o mare durată de valabilitate. Ei bine, nu este deloc așa. Făina este perisabilă, la fel ca orice aliment. Descoperă cum să păstrezi făina proaspătă pentru mai mut timp, conform sfaturilor oferite de specialiștii în patiserie.
Reclamă
×