Reclamă
rețetă de pâine
Rețete
// 16 octombrie 2024
Pâine de casă cu usturoi, unt și pătrunjel în aluat
Această pâine de casă cu usturoi, unt și pătrunjel în aluat este perfectă pentru a fi savurată în orice moment al zilei, având o textură aerată și o aromă bogată. Spre deosebire de pâinea umplută de tip „garlic bread”, aici aromele se integrează direct în aluat, oferind o textură consistentă și o savoare unitară.
Reclamă
Rețete
// 16 mai 2024
Chifle pufoase cu brânză și mărar, pentru un mic dejun savuros
Dacă nu mai știi cu ce să-ți surprinzi familia la micul dejun, încearcă o rețetă simplă pentru chifle pufoase cu brânză și mărar. Se prepară ușor, iar ingredientele sunt simple și mereu la îndemână.
Rețete
// 25 martie 2024
Pâine cu lapte bătut în aluat. Cea mai pufoasă și albă pâine
Dacă ai în plan să frămânți aluat pentru pâine, încearcă rețeta noastră de pâine cu lapte bătut în aluat. Te va cuceri cât de pufoasă și albă va ieși.
Rețete
// 6 februarie 2024
Focaccia cu rozmarin și roșii uscate. Rețetă de pâine italiană
Dacă îți este poftă de pâine de casă, dar te temi că nu ai timp suficient pentru toate etapele preparării acesteia, îți oferim o rețetă de focaccia cu rozmarin și roșii uscate. Pâinea focaccia se coace într-un timp mult mai scurt, la temperatură mai ridicată.
Reclamă
Rețete
// 15 noiembrie 2023
Pâine cu cartofi. Rețetă clasică, ardelenească
Dacă ți-ai propus să prepari pâine de casă și ești în căutarea unui preparat interesant, încearcă rețeta de pâine cu cartofi. Este o rețetă foarte apreciată, din bucătăria ardelenească.
Rețete
// 13 august 2023
Ce poți pune în aluatul de pâine pentru a fi mai pufoasă și gustoasă. Ingredientul surprinzător de ieftin
Bucătării specialiștii au dezvăluit ce poți pune în aluatul de pâine pentru a fi mai pufoasă și mai gustoasă. Conform acestora, trebuie să ai în casă un simplu ingredient, unul extrem de ieftin. Vei obține la final o pâine fragedă și pufoasă, perfectă pentru orice masă a zilei.
Rețete
// 30 martie 2023
Focaccia simplă de casă. Rețetă de pâine din bucătăria italiană
Atunci când ți-e poftă de pâine preparată în casă, cu siguranță te gândești care ar fi cea mai simplă și mai gustoasă rețetă. Rețeta de focaccia simplă de casă, din bucătăria italiană, este printre cele mai rapide și gustoase rețete de pâine.
Rețete
// 16 februarie 2023
Pâine de casă albă și pufoasă, preparată cu lapte
Dacă îți place să pregătești aluaturi în casă și vrei să-ți sporești colecția de rețete, îți recomandăm să încerci și rețeta de pâine de casă albă și pufoasă, preparată cu lapte.
Rețete
// 11 ianuarie 2022
Pate din ficat de pui cu baghete de pâine preparate în casă
Dacă adori pateul din ficat de pui, află că îl poți prepara foarte ușor acasă, din ingrediente puține și foarte accesibile. Îți oferim cea mai simplă și ușoară rețetă de pate din ficat de pui cu baghete de pâine preparate în casă.
Rețete
// 1 octombrie 2021
Franzelă de casă. Rețetă simplă de pâine
Atunci când timpul îți permite și poftești la o pâine caldă și delicioasă, încearcă rețeta de franzelă de casă. Se prepară simplu, iar ingredientele le ai cu siguranță la îndemână în cămară.
Rețete
// 26 august 2021
Lipii de casă fără drojdie, preparate la tigaie
Dacă ești în căutarea unei rețete de lipii, pe care să le savurezi cu diverse gustări, îți oferim rețeta celor mai simple lipii de casă fără drojdie, preparate la tigaie. Aluatul se realizează simplu și rapid și nu necesită timp de așteptare pentru dospire.
Rețete
// 13 aprilie 2021
Pâine de casă, cea mai ușoară și simplă rețetă
Pentru atunci când rămâi fără pâine, sau când dorești să te răsfeți cu o pâine caldă și mai sănătoasă, îți oferim cea mai ușoară și simplă rețetă de pâine de casă.
Rețete
// 25 ianuarie 2021
Cum să păstrezi făina: sfaturi pentru depozitare corectă
Făina este un ingredient nelipsit din orice bucătărie. De multe ori, gospodinele o cumpără în cantități mari și mizează pe faptul că aceasta are o mare durată de valabilitate. Ei bine, nu este deloc așa. Făina este perisabilă, la fel ca orice aliment. Descoperă cum să păstrezi făina proaspătă pentru mai mut timp, conform sfaturilor oferite de specialiștii în patiserie.