Reclamă
sfaturi culinare
Timp liber
// 29 aprilie 2024
Cu ce se ung cozonacii după coacere. Trucul simplu pentru un aspect lucios
Cozonacul este nelipsit de pe masa de sărbătoare. Acesta se prepară pentru Crăciun, paște, dar și pentru alte evenimente speciale. Rețeta variază în funcție de zonele țării, însă gustul său nu poate fi confundat. Pentru că se apropie Paștele îți venim în ajutor cu un truc care să le ofere un aspect lucios. Descoperă și tu cu ce se ung cozonacii după coacere.
Reclamă
Rețete
// 29 august 2023
Ce poți pune în oala cu cartofi pentru a fierbe mai repede. Secretul folosit de toate gospodinele
Bucătării specialiștii au dezvăluit ce poți pune în oala cu cartofi pentru a fierbe mai repede. Gospodinele cunosc acest truc mic și îl folosesc ori de câte ori vor să gătească mai rapid. Este un truc util și ușor de folosit, perfect pentru orice bucătar aflat la început de drum.
Rețete
// 17 iulie 2023
Cum se coc corect vinetele și cum se decojesc mai ușor
Pentru că sezonul pregătirii conservelor a început deja, avem pentru tine câteva sfaturi despre cum se coc corect vinetele și cum se decojesc mai ușor.
Rețete
// 7 iulie 2023
Cum se coc corect ardeii. Sfaturi și trucuri de la bucătari iscusiți
Pentru că se apropie sezonul conservelor pentru iarnă, avem pentru tine câteva sfaturi și trucuri de la bucătari iscusiți despre cum se coc corect ardeii.
Reclamă
Rețete
// 15 august 2022
Cum se curăță perfect ardeii copți. Sfaturi pentru a-ți ușura munca
Pentru că este sezonul conservelor pentru iarnă și ai de copt tot felul de legume, ne-am gândit că ar fi util pentru tine să afli cum se curăță perfect ardeii copți. Îți vom oferi mai jos câteva sfaturi și trucuri pentru a-ți ușura munca.
Rețete
// 9 martie 2022
Cum să marinezi carnea de porc pentru o friptură cu gust irezistibil
Dacă adori friptura din carne de porc, îți oferim câteva sfaturi pentru a învăța cum să marinezi carnea de porc pentru a savura o friptură cu gust irezistibil.