ouă

Spanac cu usturoi și lămâie și ouă ochiuri, așezate într-o tigaie, pe o masă de bucătarie.
Rețete
// 16 iulie 2021

Spanac cu usturoi și lămâie, servit cu ouă ochi

Pentru una dintre mesele principale ale zilei îți recomandăm o delicioasă rețetă de spanac cu usturoi și lămâie, servit cu ouă.
Omletă cu ciuperci și cașcaval, pe un suport de lemn
Rețete
// 15 iulie 2021

Omletă cu ciuperci și cașcaval, un mic dejun delicios

Dacă ești în pană de idei și nu știi ce să mai gătești pentru un mic dejun delicios și copios, încearcă rețeta de omletă cu ciuperci și cașcaval. Ingredientele se combină într-o armonie perfectă de gusturi.
Fasole verde cu jumări de ouă la tigaie, gata de servit
Rețete
// 8 iulie 2021

Fasole verde cu ouă cremoase la tigaie

Dacă dorești să incluzi fasolea verde în cât mai multe preparate gustoase, poți începe cu cea mai simplă rețetă de fasole verde cu ouă cremoase la tigaie. Pe cât este de simplă, pe atât e de gustoasă și hrănitoare. Rețeta este potrivită pentru mic dejun sau o gustare servită de-a lungul zilei. Conține doar câteva ingrediente simple, iar gustul lor se îmbină armonios.
Dovlecei pane într-un bol rustic, alături de un bol cu sos de usturoi
Rețete
// 5 iulie 2021

Dovlecei pane cu usturoi. Rețetă simplă de vară

În acest sezon estival, nu rata ocazia de a savura o delicioasa rețetă de dovlecei pane cu usturoi. Este ideală pentru mic dejun sau pentru gustările rapide din timpul verii. Rețeta conține ingrediente puține și la îndemâna tuturor, iar gradul de dificultate este unul scăzut.
Tigaie cu trei porții de ouă în sos de roșii - shakshuka
Rețete
// 25 iunie 2021

Shakshuka. Rețetă de ouă în sos de roșii

Pentru că este vară și piața abundă de roșii bine coapte și gustoase, îți recomandăm să profiți de gustul lor chiar și la mic dejun, preparând rețeta numită shakshuka. Este o rețetă delicioasă și foarte consistentă de mic dejun tradițional din bucătăria evreiască.
Frittata cu de toate, porționată, în tigaie
Rețete
// 18 iunie 2021

Frittata: rețetă din bucătăria italiană

Dacă nu mai știi ce să gătești pentru o gustare sau chiar pentru una dintre mesele principale ale zilei, încearcă rețeta de frittata cu de toate. Este un preparat inspirat din bucătăria italiană, consistent, gustos și foarte sățios.
Patru ouă colorate, de Paște, lângă un coș maro, de răchită
Rețete
// 1 mai 2021

Oul de Paște: valabilitate și recomandări

În multe culturi ale lumii, oul este un simbol al vieții, al fertilității și renașterii. Indiferent de originea obiceiurilor pascale, vopsirea sau decorarea ouălor, vânătoarea sau ciocnitul lor, au devenit parte integrantă a sărbătorii de Paște. Multe dintre produsele pascale conțin ouă, sub o formă sau alta. Pentru a evita și a învăța mai multe despre toxiinfecția alimentară, am selectat o serie de date despre oul de Paște, valabilitate și recomandări.
Ouă în cofrag, care sunt pictate manual de mai multe femei, cu ajutorul pensulelor
Timp liber
// 26 aprilie 2021

Cum se vopsesc ouăle în mod natural: tehnici la îndemâna oricui

În ultimul timp oamenii sunt din ce în ce mai preocupați de folosirea în bucătărie a unor metode care nu mai implică chimicale sau soluții ce nu aduc foarte multe beneficii sănătății organismului. Deși poate uneori părea exagerată această grijă de a căuta cea mai naturală variantă în bucătărie, dacă există, de ce să nu profiți de ea, nu-i așa? Hai să aflăm împreună cum se vopsesc ouăle în mod natural.
Un ou alb, spart, din care curge vopsea roz, pe un fundal galben
Sănătate
// 23 aprilie 2021

Ingrediente toxice din vopseaua de ouă

Vopsitul ouălor este una dintre activitățile pascale cele mai distractive. Cu siguranță îți aduci aminte cu plăcere cum pictai cu acuarelă ouăle proaspăt fierte sau experimentai cu bunica decorarea acestora cu frunze din grădină. Nu te gândeai pe atunci că vopsitul ouălor ar fi o chestiune care să ridice probleme. Acum, ani mai târziu, încerci să fii mai atentă la ce produse folosești. De aceea, fii cu băgare de seamă la aceste ingrediente toxice din vopseaua de ouă.   
Ou fiert moale, în suport, spart pe jumătate, pe masă alături de sandwich-uri, la micul-dejun.
Rețete
// 30 ianuarie 2021

Ouă fierte moi sau tari: cum și în cât timp se gătesc corect

Ouăle sunt printre cele mai populare ingrediente ale unui mic-dejun perfect. Fie că le preferi prăjite, poșate, omletă, fierte moi sau tari, acestea îți vor oferi o doză esențială de proteine și vitamine pentru a-ți începe dimineața cu bine.
Ouă poșate, fierte, crude, făcute omletă, așezate pe o masă.
Sănătate
// 19 ianuarie 2021

Beneficiile consumului de ouă. Ce spun nutriționiștii

O dietă echilibrată și sănătoasă trebuie să fie cât mai diversificată. Mai mulți nutriționiști subliniază care sunt beneficiile consumului de ouă pentru sănătate.
×